174

Просто статистика

преди 3 години

От 28.02.2020 до 14.05.2020:- Имаме 3.2 млрд излишък.- Имаме 1.4 млрд излишък.- Хазната е на минус с 3.5 млрд.- Бюджетните постъпления са намалели с 2.7 млрд.- Към края на април имаме 1.3 млрд излишък.Всичко това - от Тулупа. Е, как да му вЕрвам?

173

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата!

172

seira

преди 3 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

171

Анонимен

преди 3 години

Как така е добре икономиката на държавата, г-н ББ, като министърът на финансите се оплаква, че приходите са намаляли? Защо не публикувате подробен анализ за ситуацията в промишлеността и земеделието и да сравните перата на бюджета с тези от миналата година? Вие за и..о.ти ли ни смятате? Престанете да ни лъжете! И защо заради един протест удължихте ИП с още 1 месец? Вместо да се стараете да омекотявате обстановката в БГ, вие и вашите ближни я нагнетявате! То.та.ли.та.ри.зъм?

170

Анонимен

преди 3 години

срам и позор време е да изметем недоразумението мухобойко

169

Алтернатива има

преди 3 години

До Анонимен 183: Няма алтернатива? Алтернатива винаги има, но не трябва да се сещаме за нея твърде късно. Вече трети мандат на ГЕРБ и все сме на опашката на ЕС.БСП е единствената реална опозиция. Всички други партии са явни или скрити патерици на Бойко и гербаджиите.Това е алтернативата, друга няма. И докато ви залъгват с приказки за комунизъм/антикомунизъм, на Бойко далаверата все ще му върви

168

Какво ще чака Бойко

преди 3 години

Не знам дали ще дочака ръст, но силно се надявам да дочака пръст (и то среден) от избирателите. Време е да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.

167

:))

преди 3 години

До 183 АнонименНяма кой ли? Не ме разсмивайте! Защо ген.Р. Радев е оплют, м? Не е удобен на кукловодите на кукличката Б.Борисов ли?

166

:)

преди 3 години

"Ще", "чакайте", "замалко не стана", "после"... любими реплики на Тиквун Честния. Не случайно е единственият премиер в Европа, осъден за клевета !

165

М, да ...

преди 3 години

До 183 АнонименИма! Има! Но е небходима почтенност и виоска култура ! Тези зад ББрисов желаят да си прдължат по същия начин, както досега, но им е необходим някой за пред пубриката!

164

Анонимен

преди 3 години

Най-големият проблем е не, че управлението на Борисов е пълен провал, а че няма друга алтернатива.

163

Анонимен

преди 3 години

избрахте б0ко и пак ще го изберете, а данчето я избра Факултета, ама май си научиха урока

162

пак ли

преди 3 години

Тати ще ми купи колело ама друг път.

161

Любо

преди 3 години

До Анонимен 173Това е ясно дори на хора с малко умствен багаж.При положение че нямаме почти никаква вътрешна продукция, която да ни осигури някаква стабилност, естествено че ще взимат заеми и ще се тупат в гърдите.

160

:))

преди 3 години

ББорисов се задави и полудя от лакомия, а Божков му допомогна!

159

Анонимен

преди 3 години

Да се затвори в лудница, тоя мисли с устата си. Мозъчната дейност е права линия.

158

Василев

преди 3 години

И какво като сме най-нисък дълг, след като имаме най-нисък стандарт и най-ниски доходи!!!??Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

157

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 3 години

КЪЩА В БАРЦА АЛЕ АЛЕ АЛЕ КЪЩА В БАРЦАААААЛЕ АЛЕ АЛЕ...

156

Анонимен

преди 3 години

Когато падне Герб от власт ще станат ясни много лъжи и манипулации на народа...Много неприятно ще бъдем изненадани ! Но така е когато си траем ,герб и Бойко здраво яха цялата нация !

155

икономист

преди 3 години

До 123Всъщност, взетия дълг е доста повече и е около 30-32% от БВП-то. Ще взимат заеми,докато стане 50% от БВП-то, защото пак ще им изглежда ниско. Показателите всъщност са много лоши, но тепърва ще го разберем