60

Анонимен

преди 4 години

Карантина за всички идващи се от чужбина!

59

Чоп

преди 4 години

Защо мислите само за вас а всички тия от Нидерландия дето си идваха болни или други от Лондон и т. н дето ще идват за лятото няма да седят по карантина и наистина ще стане пик та пик, вие се интересувате само да не следите под карантина след Гърция

58

Анонимен

преди 4 години

До 59Математиката не е твоята силна странс! Например: няма тестове, няма нови заразени!Капише! Когато извадката (математическата) не представителна мога да докажа, че има даже спад! Вярвай на статистиката, която дам си фалшифицирал (Чърчил).

57

Анонимен

преди 4 години

За първи път да ми хареса нещо идващо от Брюксел.Само с ваучери не става,трябва и акъл.Уйкенд за двама в Созопол-600лв ?!Да,бе!

56

С

преди 4 години

Една свястна статия да прочета!

55

Д

преди 4 години

На Ангелакова тоягата се счупи. Остава и само морковът, а той пък на снимка.

54

Анонимен

преди 4 години

Най-вече, трябва да се мисли за това как най-бързо и безопасно да се върнем към нормален живот. Защото от това ни зависят заплатите на всички. Карантината след полет не е опция, защото това ще значи никой да не лети, освен за много спешни случаи. По-смислено е да се въведе пср тестване деня преди полета и може би още 1 една седмица по-късно, като през тази седмица човекът примерно да носи маска. Това е безопасно и ще позволи на хората да живеят и работят и да си вършат работата където и да е.

53

@59

преди 4 години

Не говори за неща, които не разбираш. Мерките в Испания бяха 10 пъти по-строги от тези в България. Но плътността на населението в големите градове е много по-голяма от тази в София, така че естествено имаше повече заразени. Съответно и бяха направени много повече тестове. 52к/млн на 9к/млн. Затова и излизат много повече заразени. А смъртността зависи от възрастта на населението и колко претоварени са в момента спешните. Така че не е критерий. Критерий е колко са болните в момента. А те са малко

52

Да

преди 4 години

Анан от пенсии драскачи

51

Анонимен

преди 4 години

То страхът е заради такива като теб (ДА).

50

Да

преди 4 години

Който го е страх-Да не излиза!!!

49

Да ама не

преди 4 години

Забравяш критерия тестване, в испания се тестват десет пъти повече хора на един милион от бг, така че става схидно пак

48

Анонимен

преди 4 години

Сходни мерки не означава сходен размер на епидемията. Например, в Испания може мерките са сходни на мерките в България, но там на един милион население имат засега 5798 заразени и 580 починали, а в България са 298 и 14.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "не се излагай, че ще ти се смеят на акъла. Все едно в производството всеки да прави каквото си знае" Явно си от материалното производство. Няма лошо.

46

Точно така.

преди 4 години

В същата ситуация. Не съм гласувала от години. Никоя от партиите които гласуват тези безумия няма да вземе моя глас.

45

Анонимен

преди 4 години

Тука един прекупвач са набутал с маски за лесни пари и като не може да си продаде вие на умряло и обикаля всички форуми, като че ли сме длъжни да го търпим.

44

Анонимен

преди 4 години

Къде отишла статията в десета глуха не мога да я намеря.

43

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече се бавим с отварянето толкова по малко хора ще дойдат до БГ. Когато нормалните държави отворят никой няма и да помисли да дойде в БГ. Например къде си мислите че ще почиват румънците ако могат да избират между БГ, Гърция и Хърватия например. А в същото време ни убеждават че всичко е в услуга на туризма.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен не се излагай, че ще ти се смеят на акъла.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ако беше интелигентен нямаше да пишеш глупости.