17

Анонимен

преди 3 години

И аз влизам в стъкмистиката със може би 80-85лв. Бяха 100, но вероятно са намаляли от такси, отр. лихва и други банкови шмекерии. Тези не успях да ги дръпна, поради срив на компютърната с-*** като си закривах сметките.

16

Анонимен

преди 4 години

Спестяванията в България са точно като средната раб. заплата замаскирване на милиардите на шепа лапачи между многото останали българи с по 2- 3 хиледарки ! Боковата стъкмистика и фалшиви ,заблуждаващи данни няма аналог. Той предпочита да каже давам 50 милиона на пенсионерите за Коледа вместо да каже не на всики и по 40 лн. на чоке ,не казва никога конкретно какъв е дълга на България а предпочита да каже колко % от брутния доход за да не разбере никой ,предпочита винаги да казва колко милиона дал

15

Анонимен

преди 4 години

Я дайте по конкретна разбивка за да видим очевадното че 90 % от спестяванията на българите са до 1000 лв. колко за погребение а останалите пари са на политици и олигарси.

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапротив, взели са ги. Това са техните пари, само че ги маскират зад широкият термин "Депозити на домакинства"

13

Анонимен

преди 4 години

Толкова много при и още управляващите не са ги взели!? *** какво чакате...

12

Анонимен

преди 4 години

САМО ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ОБИЧАНИЯ НИ ПРЕМИЕР, ДАЛНОВИДНИЯТ ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ НАШИЯТ НАРОД СЕ ЗАМОГНА И НАТРУПА МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ В БАНКИТЕ.

11

мижи кьорчо

преди 4 години

Дайте разбивка да видим в колко човека са голямата част от тези 56 милярда лв. Да не излезе че 80% от българите нямат нищо или почти нищо, 10-15% нещо като средна класа, и 0,001% ХИПЕРБОГАТИ. А от заглавието в статията се внушава ,че едва ли не тези пари са разпределени равномерно към всички домакинства.

10

баба мара

преди 4 години

те затова цените растат с часове банките да не раздават кредити защото спестяваниятана хората ще отидат за лекарства и храна

9

Pf

преди 4 години

Депозити за 56 милиарда и кредити за 59 милиарда. И после Борисов се чупи,че българите са имали много спестени пари и били богати. Като извадим от 59-56 и се оказва,че хората живеят на кредити

8

Анонимен

преди 4 години

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ПАРИТЕ ВИ ДА СМЕНЯТ ПРИТЕЖАТЕЛА

7

Факт

преди 4 години

Напротив , народът трябва да спи спокойно, защото парите му се пазят от ГЕРБ , а не от комунистите !!!!!!!! Помним как "опазиха" народните пари комунистите през 1997 г !!!!! ПОМНИМ !!!! Днес сме спокойни !

6

Анонимен

преди 4 години

Хунтата е хвърлила око на парите на българите, скоро ще гръмнат банкитеНароде, спиш ли?

5

това добре ли е?

преди 4 години

Има-няма 10 бона на човек, при днешните цени на всичко.И като вземем предвид и това, че половината от общата сума е на няколко хиляди души, лъсва печалната истина.

4

дебел депутат

преди 4 години

зрелища и пасти за народа !

3

белгиика

преди 4 години

ноо шукаритетна работата - уж били бедни българете пък с тез депозити могат да купят некой остров в южните морета, там дето слънце пече и виното се лей .

2

другари

преди 4 години

Много ненужни депозити на граждани. Ще говоря с Лъжата да ги приватизираме.

1

3662

преди 4 години

А депозитите в чужди банки на колко възлизт?