51

Котки

преди 4 години

До ДО КоткиДа, точно! Обичам всички, които изреди (без Чарли Шийн) ама всички без Азимов са наркомани, или гейове.

50

ДО Котки

преди 4 години

,,Много го давате този ХИВ за пример, но реално кой се заразяваше с ХИВ - основно изпаднали хора, африканци, наркомани, хомосексуалисти... Като цяло не най почитаните и платежоспособни клиенти...'Като например-Чарли Шийн.Фреди Меркюри, Айзък Азимов ,Род Хъдсън,Либерачи...

49

Анонимен

преди 4 години

Do 46 Посмали малко , не ти вярвам нито дума. В началото на март коронавирус в Бг почти нямаше, освен при завръщащите се гурбетчии

48

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс ще даде едни 250 млн долара, докато правителствата на САЩ, Русия, Китай и ЕС ще дадат към 10 милиарда долара за създаване на ваксини и лекарства срещу коронавируса и строго ще контролират безопасността им. Така че не се влияйте от всякакви слухове

47

Котки

преди 4 години

Много го давате този ХИВ за пример, но реално кой се заразяваше с ХИВ - основно изпаднали хора, африканци, наркомани, хомосексуалисти... Като цяло не най почитаните и платежоспособни клиенти и някакси не беше опрял ножа до кокала. Сега ситуацията е малко по-различна. А и бума беше 80-те 90-те, за трийсетина години е дръпнала медицината.

46

Анонимен

преди 4 години

Два месеца чакам "невидимия звяр" да ме вкара в Ада, и като си напарвих тест се оказа, че съм го минал началото на Март без да разбера. Пушач съм м/у другото. И редовно жуля водка.

45

Анонимен

преди 4 години

Бясът също се причинява от вирус, чийто източник са прилепите. Срещу това заболяване е създадена успешно противобясна ваксина; Едрата и дребната шарка (вариола и морбили) също се причиняват от вируси .Срещу тях също са създадени успешни ваксини, а тези заболявания с високата си смъртност са били бич за човечеството, но сега са ликивидирани

44

истината

преди 4 години

вируса е създаден от БАН по поръчка на НОИ и Здравната каса.

43

До до 38

преди 4 години

... и пазят ваксинирания от болестта до няколко години.------------Ще допълня 41:Тези няколко са от 1 до 10 според зависи-то.

42

сффгг

преди 4 години

Иначе имитират, че имало конкуренция,а малкия брой успешни ваксини, както е казала британската "изследователка", всички, ще са пряко спонсорирани от най-свидния син на евгениката гей билтс. Той един компютърен вирус не може да спре, иначе иска да ваксинира поне 95% от човечеството.

41

до 38

преди 4 години

Кръвната плазма от преболедували и създали антитела не е ваксина.В нея има готови антитела които неутрализират вируса.Като всеки друг белтък инжектиран в човешкото тяло те имат живот 2-4 седмици.За това време човекът оздравява,но и антителата изчезват.Подобни на този продукт са серумите -противозмийски,противодифтериен,противотетаничен и други.Ваксинирането води до създаване на собствени антитела и клетки които са дългоживеещи и пазят ваксинираният от болестта.

40

афгг

преди 4 години

Преди една седмица, като написах, че това, ще е експериментална РНК ваксина и ще се бие със специален пистолет с електрически импулс ми дадоха доста минуси.Всички пряко спонсорирани от "филантропа" бил гей. Преди няколко дни мелиндата, в интервю за ваксините им, говори уверено но после запецва леко - "ние сме отдавна в... ъъъ(лека пауза) този... ъъъ(хайде кажи го де,кво го мъчиш) ъъъ бизнес, затова имаме много опит".

39

сдадф

преди 4 години

Хвалят се че изработването на ваксина по принцип трае няколко години, а тестването над 10, но видиш ли до края на годината можело сме да имаме ваксина. Какво ни интересува какво, ще е въздействието и върху организма. Даже се хвалят, че можело да е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА РНК или ДНК ваксина,това са ваксини с наночатици, които до сега са бити само на плъхове, които са измрели после. Реално проектите, които ще достигнат до пазара, ще са няколко,всички спонсорирани пряко от главният ''филантроп" на Земята.

38

Анонимен

преди 4 години

Големи професори -експерти дадоха оценка, че е напълно възможно да се създаде ваксина срещу коронавируса, защото той не е бързомутиращ вирус като HIV. Досега са изпробвани към 20 ваксини на животни, които дадоха положителна имунна реакция. За част от приготвяните ваксини се използват високотехнологични генноинженерни методи. Най-простата ваксина всъщност е кръвната палзма от преболедували, която работи. Няма какво да гадаете на кафе или боб, ами питайте професорите и специалистите

37

Анонимен

преди 4 години

Въобще не ме интересува. Аз такава ваксина няма да си сложа. Никога.

36

Анонимен

преди 4 години

Срещу СПИН няма ваксина, но срещу полиомиелитния вирус има ваксини, благодарение на които това коварно заболяване практически е ликвидирано в почти целия свят. Ваксинацията срещу полиомиелит се прави три пъти през първата година от живота, през втората година два пъти и на 14 годишна - веднъж. Първите две ваксинации се правят от строго инактивирана полиоваксина, а при третото приложение се прилага ваксина с жив отслабен полиовирус.

35

Анонимен

преди 4 години

До 34 - Испанския грип е бил по-опасен и освен това е засягал предимно млади хора. Все пак Коронавируса не е за подценяване както много хора се опитват да внушат - има осезателен риск при всеки над 40 години.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Не бих казал че испанският грип е по-опасен.Там има малко по-висока смъртност но е проявявал симптоми по-бързо.Като и да е, тогава са умрели 80хил българи (при 4 милиона население) а сега ще пукнат 50-60 хил (при 6 милиона население).Ваксина не е имало 1918 и сега няма да има.П.П. Много ще се забавлявам когато ковид-19 влезе в къщите на мангъровци. Искам да и зърна за миг замръзналите и посивели физиономии.

33

Анонимен

преди 4 години

Ако някой открие ваксина срещу коронавура ОК, но ако не никой не успее, нищо фатално няма да случи - постепенно хората ще изградят имунитет. Испанския грип е бил доста по-опасен, но ето че сме още тук.

32

Анонимен

преди 4 години

Аз пък четох статия от италиански професор, че изработването на ваксина е абсолютна лъжа и не може да има такава срещу този вирус. Просто едни милиарди ще потънат в джобовете на фармацевтите и няма да се знае дали подобна "ваксина" помага или ще ти помогне да гушнеш букета още по-рано.