11

Ленд Лизов

преди 4 години

До ДДРОнегимаш предвид император простотиЙ или химическият елемент с това име?

10

До анонимен 1

преди 4 години

Никакви простотии, само реални факти.

9

Бахур

преди 4 години

Пристанало е момичето, не го мислете :)))) У тоя етнос е така - не я ли вземат до 12-годишна после остава стара мома, щот' нема да е честна...

8

чарли

преди 4 години

Късно е Иринка се е оженила,скоро може и да роди !

7

Анонимен

преди 4 години

Да не е пристанала, ако тя е от привилегирования етнос?

6

Анонимен

преди 4 години

Точно това трябва да се изясни, кой е допуснал малко момиче да бъде без надзор в 22.30 ч. вечерта? И къде точно е видяна за последен път?Дано да е живо и здраво детето, да го намерят и да продължи да ходи на училище. Опасявам се, че някой наистина може да си я е харесал за малка булка. На такива злоупотреби с деца решително и окончателно трябва да се сложи край.

5

Аман аман

преди 4 години

Колежка от почистването, баба на 38 (тя родила на 18, дъщеря и родила на 16)...Освен това и сина и на 17 го оженили ( с една сватба и момичето и момчето женили за да спестят някой лев...ама гостите били 400+)

4

Само информативно

преди 4 години

Добре е властите да се вземат в ръце и да почнат да проверяват децата без родители, които се шляят по улиците. Не посочвам изричен цвят, въпреки че вчера две матови братчета щяха да откъртят люлките в Студентки парк.. Чудех се да звъня ли на 112 защото бяха без родител или да ги изгоня към катуна в съседство (където и да е бил).После к'ьдье са ни децата..!!

3

kirasirrav

преди 4 години

къде се е намирала по това време (23.30), което е почти полунощ и кой е бил с нея? и защо? да мине човек покрай някоя махала ще види сума ти като нея на външен вид, как да я познаем?, дайте повече подробности

2

Протокола

преди 4 години

Без простотии, точно днес, точно в централен южен район на Русе, в общинска къща дадена под наем на .... специфични наематели известни с етно-културните си особености, имаше "сгледа" или там както се казва. Колите бяха в ВТ регистрация. А "булката" - там някъде като години.

1

Анонимен

преди 4 години

Само за протокола - не е хубаво да се пишат простотии под такива новини.