109

Анонимен

преди 3 години

Този как се е нагрухтял, а уж два месеца бил без заплата.Запретнал ръкави като пехливанин.Ще се бори ли с ученичките или ще се ....

108

Анонимен

преди 3 години

Матури за четвъртокласници и десетокласници забранени, защото е опасно, обаче да викаш до 12 и да си показваш силиконите е разрешено с личното позволение на Винету

107

Анонимен

преди 3 години

Барба *** се мазни на пиклите, защото ще могат да гласуват март месец.Всички абитуриенти са на по 18 години и по този начин си осигурява гласове.Малките деца обаче не могат да ходят на ясли и детски градини защото не могат да гласуват.

106

Ужас

преди 3 години

Покъртителна снимка! Подобаваща за държава от третия свят - племенен вожд-тиранин, оял се до невъобразимост, седи и нарежда нещо на поданиците си.Какви протоколи, какви 5 лева!? Всичко е проформа! Нищо никъде не се спазва вече, какво ще пишат? Препоръки не спазва почти никой. Я се разходете по заведенията, по парковете, в градския транспорт. Каква дистанция се спазва, кой носи маски, как са наредени масите. И си отговорете каквито и препоръки да има, как ще се спазват занапред.

105

б

преди 3 години

До аЩом Цв.Бориславова има милиони и 5 ненужни апартамента в центъра на София,аз да нямам право на костюм или рокля?Ай сик,да ви го...Много се взехте на сериозно,но не сте богове,а чеда на дявола и ще си го получите.

104

а

преди 3 години

До АнонименЩом имате 1000 лева за рокля за бала няма да ви мислим. Продайте я в OLX :)

103

а

преди 3 години

До АнонименИ какво ще ви стане ако сте първите без бал? А между това какво си решил да учиш и между това да те приемат, да го завършиш и да го работиш има много голяма разлика! Макар че като действащ юрист, като гледам младите колеги, които излизат, направо ме е страх...

102

a

преди 3 години

Каква е тая идиотия! Който иде при Бойко и той веднага съгласен на всичко. Значи щом могат да си правят изпращане, могат да си идат и на училище, и на матури, и на изпити, а не да реват по всички телевизии. Отваряйте направо всичко и да се свършва, то се е видяло, че всичките ви мерки са парлама и няма да ни спасят от вируса, ама защо тогава ни държахте само 2 месеца затворени! Никаква последователност няма в действията на правителството никога!

101

Дядо Петър

преди 3 години

Аре стига с тия глупости!Престанете непрекъснато да ни занимавате с този ***!Самозабравил се нарцис.Който отдавна трябваше да търка наровете в СЦЗ.Ако бяхме нормална държава с народ, а не със стадо.

100

Анонимен

преди 3 години

Хахаха Абитуриентите при Борисов, подготвят протокол за изпращането му, би било по подходящото заглавие.Той така или иначе е пътник.

99

Анонимен

преди 3 години

Джиросания популист пак кани гости в конака.

98

причината

преди 3 години

До До 97Ако трябва,ще вдигнем бойко с кран на лоста.Сам няма да може.

97

haha

преди 3 години

До Анонименмного точен коментар ..

96

До 97

преди 3 години

Същите кадри ги има и в Президенството. С тази разлика,че Радев е във въздуха! Все още виси на лоста......

95

Анонимен

преди 3 години

Какъв покъртителен кадър - само двете ученички с маски, министрите - без маски (в затворено помещение, в нарушение на закона), ученичките - в поза "наказани за преписване или лошо поведение", министър председателят - в поза пи.к.аеща крава с виснал тумбак до земята, министърът на образованието - курдисан отзад на табуретка като беден роднина, и една жена встрани - оставена права, кършеща пръсти, явно класната на ученичките... И този фото-шедьовър е разпространен от Правителствената пресслужба

94

Не разбрах

преди 3 години

Матури няма да има, защото някой може да се зарази, но балове задължително трябва да има, така ли?

93

Пазар на труда в Бг?

преди 3 години

След баловете, мутрите чакат ново попълнение техни любовници.Ще има люта конкуренция със старите куртизантки.

92

Анонимен

преди 3 години

явно това е най важния въпрос на държавата в момента за това и трима министри се занимават

91

Анонимен

преди 3 години

Що ходят, направо да пускат една декларация със съответният подпис.

90

Анонимен

преди 3 години

Айде може и без балове. Няма да умрат.