129

Хаджи Смион

преди 3 години

Е, сега не само папи са го галили по главата. :D

128

в последния им път

преди 3 години

Къде да ви изпращаме, *** кифли? Към околовръстното ли? За друго и не ставате.

127

Анонимен

преди 3 години

Едни с маски други не двоен стандарт

126

Анонимен

преди 3 години

Толкова млади и вече ще ги изпращат?

125

Лъжльото от Банкя

преди 3 години

Вярнo e, чe Бългaрия e прoизвoдитeл нa БЦЖ, кaквитo ca oщe двaйceтинa държaви, нo aнтитубeркулoзнaтa вaкcинa имa фрeнcки прoизхoд. Cъкрaщeниeтo БЦЖ нe e кaтo БДЖ, кaктo вeрoятнo звучи нa Бoриcoв, a e BСG - Bасillus СаlmеttеGuérin - и нocи инициaлитe нa двaмaтa фрeнcки биoлoзи Aлбeр Кaлмeт и Кaмий Гeрeн, кoитo ca нeйни cъздaтeли. Тя e изпрoбвaнa първo oт Инcтитутa "Пacтьoр" прeз 1921 г., a oт 1950 г. e въвeдeнa cъc зaкoн кaтo зaдължитeлнa във Фрaнция. Вcички кърмaчeтa ca били вaкcинирaни и рoдитeлитe ca знaeли, чe дeцaтa им нe мoгaт дa пocтъпят в дeтcкa грaдинa или училищe бeз ceртификaт,

124

Пич

преди 3 години

Минисърът на образованието седи зад дивана като наказан? И двете момичета все едно са на изпит пред директора. Така е в държавата на муутрите ...

123

Абе

преди 3 години

тази година бала ще е с маски..

122

За съжаление...

преди 3 години

Толкова им е 'образУванието ' на абитурентите при цара! Просто абсурдни искания демонстриращи пълна липса на каквито и да е знания по биология и химия!

121

Готино

преди 3 години

Спокойно мили абитуриенти, дори и нямането на бал си е голям спомен.. :)

120

Олеле

преди 3 години

Всеки има искания! Значи всички при Борисов трябва да ходим..?!

119

от борсата

преди 3 години

До Анонимен Чакаме те като завършиш. Тук при нас има много като теб От 1 до 12 те чакаме.

118

Борсата. бг

преди 3 години

Чакаме ви от 1 до 12 да дойдете при нас Много обичаме да ви броим.

117

Любо

преди 3 години

Навсякъде е нашия любим Вожд, да се свети името му!Какво щяха да правят абитурентите без Бойко а....Иначе го плюете всекидневно а бат Бойко се грижи за всички, без изключение, но вие все се оплаквате....:)

116

Анонимен

преди 3 години

Това в къщата му в банкя ли е, тази задушевна обстановка. Вижте само какво отношение - финансивия министър като виден *** на първа линия, нищо че не е ясно какво го касае въпроса, а този на образованието понеже е по-културен натирен в дъното..

115

Анонимен

преди 3 години

Вуйчовото,я отстъпи дивана на вожда,че не се побира на стола.

114

БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА

преди 3 години

След изпращането, ние сме подготвили посрещането!На добър Път!

113

Оффф

преди 3 години

Малките кифлеси трябва да си покажат новия силикон в новите рокли, че закво са дали толкоз пари...? Пет години пилили нервите на даскалите после едно реване, сополи и плюнки навсякъде, колко ги обичат и не искат да се разделят. Не, благодаря!

112

Анонимен

преди 3 години

Пик.... недораслите момиченца много им се искало да се видят облечени в рокличките дето са си избирали цялата предишна година!Как да им откажат ?! ...тиквите

111

Заспал ТУЛУП

преди 3 години

Събуждам се и пак врели -некипели!Кво изпращане, кво викане до 12, кво достийно ?Защо трябва да се вдигне риска от пандемия заради безмисленото събиране на бъдещото електорално стадо на едно място?

110

Пижо

преди 3 години

Поредната ПР акция! Аз не вярвам да има нормален ученик, който да прави петиции и да ходи на срещи, за да издейства... отброяване до 12 в училищния двор!!! Не знам и 12-класник, който да е щастлив да се нареди на досадното кибичене в училищния двор, докато се изреждат директорки и образователни чиновници да им изнасят скучни речи! И защо да няма бал, след като заведенията са ОТВОРЕНИ?! Аз не виждам причина децата да си отидат в което си искат заведение, напълно законно!