99

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде ври и кипи а българия се очертава като остров евроатлантическиотпадъци

98

Анонимен

преди 4 години

Ето очевадно е че всичко опира до закони и спазването им. Когато една държава зависи до голяма степен от туризма като голямо перо в икономиката, правителството прави всичко възможно да облекчи ситуацията и да работи заедно с бизнеса. Просто и ефикасно. Дай и ще вземеш. Ама били такива и онакива византийците. Факт е какви са. Когато трябва да са дисциплинирани са такива, когато работят знаят как да го правят. Ние май само говорим и сочим с пръст другите. Ама другите се оправят.... ние затъваме

97

Любо

преди 4 години

Гърците ще се оправят, имат нюх към туризма.Не са като нашите мутрагени по черноморието, дето само знаят да взимат.

96

В Гърция

преди 4 години

Хопа,хелиос-олеГаню тук е на мореДруса кълки на сиртакии налива се с узаки

95

ТАНИТКА

преди 4 години

ГЬРЦИТЕ СПОАДЕКВАТИ РЕАКЦИИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА КОГО ДАСЕ СЬРДИМ СЕГА

94

Анонимен

преди 4 години

До KromАко трябва да съм честен, не съм рискувал твърде много с хотелите точно в Гърция и си ходя на едни и същи, просто защото съм доволен, или просто плащам повече, за да съм сигурен. Ако сравнявам обаче нашите, те винаги са 5 звездни, вехти, с кофти отношение на персонала и съмнителна хигиена, за толкова години едвам намерих нормални 4-5 по Банско, Пампорово, южно и северно черноморие. В европейските курорти съм много по-спокоен и то далеч без да търся баш топ местата за отсядане там.

93

Анонимен

преди 4 години

До Червен Колю Социолог Да така е, но защо си се кръстил така. Много калпаво, не ми допада.

92

Анонимен

преди 4 години

Не съм ден на Гърция, но ако избора е на море в България или Гърция, без колебание избирам Гърция. Резервният вариант е без море.

91

Gude

преди 4 години

И ние предпочитаме Гърция!

90

Анонимен

преди 4 години

До ВарнаИ аз това им разправям на иракчаните, радвайте се бе, че едни американци са ви взели кладенците да ги ползват.. :)Голям пример даде, американец да вземе нещо, на върха сме..

89

Византиец

преди 4 години

Не виждам автомобилни колони пълни с Гръкомани и Гръкофили по граничните КПП. Що така?

88

Мъдрец

преди 4 години

В тоя форум колкото по- малко и видял и колкото по-малко знае някой, толкова е по-активен. Единствено нивото на заяждане и оплюване е високо. Ама щом ви носи удоволствие ..

87

До 92

преди 4 години

Абе и ти се изказа...ама не ми се занимава с глупости .

86

До 90

преди 4 години

Кой пък е седнал да спори за географията на Гърция. Естествено с хилядите острови и островиченца бреговата ивица ще им е огромна. Качествената плажна е доста по малка., но спор няма - хубав остров в топло море си е кеф.

85

Анонимен

преди 4 години

България- мръсно- шумно- ядене от вчерашните отпадъци- мутренско отношение- бетонГърция, Испания, Италия,....- чисто- тихо- нормално ядене- нормално отношение- няма бетон навсякъде

84

До 80 в бараката

преди 4 години

Кампингуването е популарно сред обикновените хора и сред звездите. Щото не е за всяка уста лъжица и е емоция. Летуването в 1 звездни бараки в съдедите пък определево не е нещо за хвалене , готин

83

Софиянец

преди 4 години

ДО тоя дето щял да ходи на арапя - там е възможно най-гнусната вода която съм виждал през живота си. ТОлкова отвратително беше, че чак ме беше гнус да легна на плажа, камо ли да вляза във водата.

82

Krom

преди 4 години

До Бохем - точно за хотелите доста можем да спорим. Ако хотела не е поне пет звезди в Гърция, остави да е "приличен". Само там, в Метеора съм виждал косми по чаршафа. А в четиризвезден хотел в началото на Кавала съм виждал петна от кръв по спалното бельо. Нека да не са им особено "прилични" хотелите. За другото - не споря.

81

Анонимен

преди 4 години

Със закон намалят наемите в Гърция, значи можело. Някой казваха, че при пазарна икононика пазара определял ценара, да но ето, че държавата може да се намвси и от ЕС нищо не казват.

80

Анонимен

преди 4 години

О, да сега даже и фирми ще си регистрира госпожата.Вервам й.