20

до 123

преди 4 години

Да, този немски гражданин се е върнал от вилата си в Швеция и е трябвало да започне работа след отминалата отпуска. Решението на Съда в провинция Долна Саксония е много правилно според мен. 14 дни карантина са пълна глупост, важно е да се спазва разстоянието от 1,5 - 2,0 метра. Аз също не бих желал да отида да почивам през лятото в България и отпуската ми да премине в 14 дни неизлизане от хотелската стая. Но до август има време, надявам се нещата да се подобрят.

19

Анонимен

преди 4 години

До Продължение 123 Карантината и задължителната дистанция не са незаконни. Носенето на лични предпазни средства обаче не може да бъде задължително, а пожелателно.

18

Анонимен

преди 4 години

Може да не мога да докажа вреди, но на мен като личност извънредното положение ми навреди не психически, а психологически.То беше удар по крехката българска демокрация, най вече заради двойните стандарти, които се прилагаха и направо да си го кажем хитрости. Не може да има задължително мерене на температура, а носенето на маски е един абсурд, който няма научно обяснение.Може да бъде личен избор.Единствено разумната мярка е дистанцията поне два метра и точно тя трябва да бъде задължителна.

17

Продължение 123

преди 4 години

Бедна ми е фантазията като почнат да се жалват българи, с отрицателни резултати, глобени или осъдени за нарушаване на незаконна карантина

16

123

преди 4 години

Надявам се някой да публикува решението на немски съд, че Масовата карантина е незаконна. Не можеш да ограничаваш права на хората само защото са били някъде, ако нямат симптоми или съмнение че са се заразили. Само че Германия е правова държава, съдът се е произнесъл по жалбата на 1! Единствен гражданин по бързата процедура поради важността на проблема

15

Анонимен

преди 4 години

Петрова е абсолютно права.

14

Стар набор

преди 4 години

Адвокат д-р Петрова е абсолютно права. Една ПРАВОВА ДЪРЖАВА трябва да се базира на тези становища.

13

Анонимен

преди 4 години

Странна позиция за адвокат по медицинско право и нежен миньон.

12

Анонимен

преди 4 години

Индонезия публикува данни за нова епидемия от денга пренасяна от комари като има хиляди болни деца и се увеличава по-бързо от короната. Децата отслабват и храчат кръв.

11

U2

преди 4 години

Гледах я сутринта по ТВ.Поредната храненица на НПО. Всичко което ръси в продължение на 15 мин. може да се събере в едно изречение-Лошата държава в продължение на два месеца мачка незаконно хората ограничавайки без основание свободите им...Затова всеки който се чувства засегнат трябва да я съди... Това ни обясни госпожа адвокатката...

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Ваксината ще я пуснат от Сащ или от Китай.

9

Анонимен

преди 4 години

До SSТо не ни е удряла първата вълна че да ни удари втора.

8

SS

преди 4 години

Ще чакаме следващото био оръжие.Пак уж появяло се от някой пазар,или изпуснато от лаборатория и пак няма да има виновни.Извратената и изджендърена цивилизация е крайно уязвима на вируси,защото е изнежена.Дано не съм прав.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Гражданско неподчинение може да има ако един полицай реши да глоби дядо без маска в автобуса и другите пътници изгонят полицая от автобуса.

6

Анонимен

преди 4 години

Никой политик не се интересува от здравето на хората. Политиците се интересуват от власт.

5

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно сте права, д-р Петрова, но проблемът е, че властта няма капацитета да върши нещата от общото към частното. В този случай би използвала новото тълкувание за да може отново да заобиколи Конституцията. Абсурдите и недомислиците в законите трябва да се наказват с гражданско неподчинение!

4

Анонимен

преди 4 години

Който е пуснал вируса пак ще го пусне, да не мислите, че хората в Ухан ядат прилепи това е Мокър пазар - продават се риби, скариди и подобни, вие ако сте виждали прилеп да плува това си е ваш проблем. Бил Гейтс не каза ли, че ви чака ваксина. Каква свобода сънувате, какви чудеса. Парии презрени...

3

SS

преди 4 години

Тъкмо се разлабихме и като ни удари втората вълна ще ни еб. мамата.Дано не съм прав.

2

Анонимен

преди 4 години

Ко стана с болните излекувалите и умрелите от КОВИД деветнадесет?

1

Бау

преди 4 години

Адвокатите никога не са доволни .. За това са ... адвокати .. :D