42

Дочев

преди 3 години

Платени тежко,кухи сондажници на човешкото мислене,пари правят в бедна България.Агенциите на които Борисов пълни за.....те,човек може да ги види и усети дори от Подуене! С парите на нископлатените работници и пенсионерите,герберите си правят предизборната манипулация върху ошашавените мои сънародници.Петстотин държ. и общин. чиновници,още толкова техни роднини,още толкова купени ***,ето ти "пълна" изборна победа.Така печели милиционерската партия по-вече от десет години! Бог да ни е на помощ!

41

Кьормеков

преди 3 години

Слез 13-ти май,подмазвачите на Борисов от "соц.агенции", сайтове,вестници ще изтрезнеят,Мутафа ще си отиде от където е дошел и нещата ще си дойдат на мястото.Предадената ни информация от т. нар. щаб във връзка с падемията от компетентният говорител,трябва ли Мустафата да го препоръча на Д.Тръмп,за да го вкара в политиката?Нямаме нужда от профсъюзни чиновници с генералски лампази. Един истински, натурален български генерал,родолюбец,е Румен Радев.Бог да пази генерала!

40

Михаил Семков

преди 3 години

Паникьорът генерал, който дължи кариерата си на ГЕРБ. Уникален екземпляр!

39

Тино нино

преди 3 години

Няма да влиза, но ще държи в напрежение всички страхливи политици още година хаха. Голям страх ги тресе.

38

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че цялата клика на Борисов трябва да си ходи. Което не значи, че руската партия са по-добри. Въобще, закъсали сме го.

37

Анонимен

преди 3 години

И какво може да даде Мутафчийски на политиката? Един мишок, когото никой не познаваше до вчета. Да си ходи!

36

komitataей

преди 3 години

ще бъде поредния който ще се мъчат да вкарат в политиката и ще отпадне завинаги.ако е специалист наистина да помага н а хората другото е ала бала -съгласили се явно вече става въпрос за пари но те проучвания ги знаем, като навремето Петър Стоянов беше на върха ама не

35

ivailo

преди 3 години

Генералчето като политик ще е по-зле , отколкото е като началник на НОЩ.

34

до бабати мара

преди 3 години

Марооо, жалко че си мислиш още че генерала е бил някакъв водещ с униформа по телевизора. Има ли смисъл да ти се обяснява

33

Анонимен

преди 3 години

без да съм чел и ред от написаното, Не няма да влезе в политиката. Твърде принципен и честен човек е. Избирайте си Учиндолския.

32

15

преди 3 години

До 1,футбола ни е,също като държавата,все лежим върху американския триумф,а сега сме ,зад Буркино Фасо,а приказките ни,че сме голямата работа,нямат край,само се чудя,дали и тези постижения,в САЩ,не са плод ,на мъдрото ръководство на герб-комунисти,и спортния министер-манекен на "Родопа" краси,но скоро и това може да се разчуе.

31

баба мара

преди 3 години

борисов каза по тв за доктора че го познава от 25 години и ние сме го издигалиосвен това не ми стана ясно защо оставя операционната и се занимава със статистикаслед като не е вирусолог за мен това е чист кариеризъм и по тази причина спряхда гледам брифингите

30

Мутафчийски-Президен

преди 3 години

Това е най-големият страх за БСП и тяхното протеже - безделникът Румен Радев !

29

Успех !

преди 3 години

Министър на здравеопазването с ясна визия за Тотална Реформа !Има нужното образование, опит, силен характер и воля !

28

Анонимен

преди 3 години

Тази другарка е една голяма лизачка и *** на ББ.

27

Анонимен

преди 3 години

"В ГЕРБ" има процеси на консолидация".Да не би да са решили да жертват Борисов?

26

Мдаа

преди 3 години

Ами няма как да стане , всички знаят че е погребалния агент на Баце.

25

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски е слуга на Тиквата живеем във феодализъм ей ги другите слуги от Алфа Рисърч изфабрикуваха рейтингр къде са го броили тоя рейтинг хората си бяха по къщите.

24

Мутафчийски премиер!

преди 3 години

Кандидатира ли се за нещо, ще гласуваме за него! Ще отвее и герб и бсп

23

Нане

преди 3 години

А другарката христова, да оди си скине дипломата...