20

Анонимен

преди 3 години

Вентилацията върти въздуха в кабината. Той се обновява от външния въздух само частично - малка част. Един болен да кихне и всички ще се заразят. Спасение няма.

19

Анонимен

преди 4 години

Кой как си усеща. Може и по кюлоти, ако няма маска.

18

UA fan

преди 4 години

Юнайтед Еърлайнс са най-измекярската компания на тема сигурност. Я, баце, съм се возил, зная кък е. Тия ще ти бръкнат по всички дупки преди да ти се усмихнат ехидно и да ти кажат: "Можете да пътувате без маска"Мани ги тия ...

17

ДА

преди 4 години

пак ще стане носете маски,не носете маски!Та тия самолети са развъдник на вируси и без коронавирус!Тия климатици-ужас!Тоно в самолета трябва човек да е с маска!И то от ония с въглен,като противогаз!

16

Анонимен

преди 4 години

Всички тия са мафия.Компании и правителства. Самолетните компании не върнаха парите от билетите. Дадоха им държавни помощи. Сега пък в най големият развъдник на вируси и зарази нямало да се слагат маски. Ще плащаме непрекъснато и на тези престъпници за да не правят нищо.

15

До 7

преди 4 години

Кислородът в пасажерските маски стига само за 10 минути, време в което, при авария, самолетът да снижи на 3000м. Няма кислород за цял полет.

14

Анонимен

преди 4 години

Този свят е тръгнал по особен път. Консуматорксите нагласи вземат връх във всичко. Докато едни хора се борят за живота си други се чудят къде да пътуват и разнасят слюнките си изпълнени с бацили и вируси. Консенсус няма - доволни няма. Време е по-сериозно да се намеси ТВОРЕЦА. Онзи от небесата. Тогава всички ще сведем глави и ще ни дойде умът.

13

До Worldometers.info

преди 4 години

Цялото население на света може да се побере на територията на щата Тексас, но според теб няма място? Има си достатъчно място просто хората са струпани в градовете и затова така ти се струва.

12

безумия

преди 4 години

Няма никакъв смисъл да се носят маски извън самолета, но вътре не. Това е някакъв театър явно да ни разиграват.

11

Анонимен

преди 4 години

Никой не ни задължава да пътуваме със самолети. Да си пътуват само болните. Има леки автомобили, коне, камили и т.н.

10

ОСТАВКА за шайката

преди 4 години

Щом е така, защо в градски транспорт и магазините е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, даже със проверки и глоби заплашват?

9

Анонимен

преди 4 години

Това е правилното решение.Маските ще доведат до това органите на реда в някой държави да се чудят кои са терористи и кои не са.

8

Жори

преди 4 години

Не бил опасен? Я да ти кихна или да те наплюя....ако съм болен от грипчето...?

7

Анонимен

преди 4 години

Па нали самолетите си имат собствени маски! С кислород при това!Направо всички пътници да надяват маските от тавана и да им пускат чист кислород - така ще утрепат всички вируси и хем всички болни от респираторни заболявания не само няма да имат затруднения, а напротив, ще почувстват облекчение!

6

Worldometers.info

преди 4 години

7,784,120,869Current World Population51,191,409Births this year162,341Births today21,491,379Deaths this year68,154Deaths today29,700,030Net population growth this year94,187Net population growth todayMного повече ме притеснява фактът, че до този час населението на земята днес се е увеличило с над 94 хиляди човека, а още няма обед.С този темп, скоро няма да има къде да стъпим от хора.Има нужда от някоя по-голяма чума.

5

Анонимен

преди 4 години

МОЖЕ! После като слязат-да не забравят да посетят всички братчеди....

4

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Ако в самолета възникне спор междупривърженик и противник на маскирането, тоя с фереджето винаги може да слезе. Въпрос на избор.Все пак носенето на масака е проивоестествено, а не липсата й.

3

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Няма нужда от маски, нито в самолетите, нито никъде. Само хирурзите да носят маски в операционните!

2

Анонимен

преди 4 години

Значи вирусът не бил толкова опасен.Защо тогава 2 месеца ручахме жабетата?

1

Анонимен

преди 4 години

Какви маски, заговорът е разкрит вече.