17

От слънчевия щат

преди 4 години

В Щатите европейския футбол се нарича сокер и не е много популярен. Предимно латиносите са му фенове. А за чудесното време във Флорида просто не вярно , влажността и температурите са високи през по- голямата част на годината, навън е като сауна. Но пък нали трябва да накараме другите да ни завиждат :) .

16

Котки

преди 4 години

Сори, това последното беше до 13, не до 11

15

Котки

преди 4 години

До 11Няма да е честно, представи си ситуации, когато мъж и жена скачат за висока топка, или се окажат в борба еамо в рамо.

14

До 13

преди 4 години

Да правилно, трябва в отборите да има поне 5 пола, но също така и животни, а в бъдеще и растения - така е ще елиминираме всякаква дискриминация. А най-важното е белите мъжете да бъдат заличени напълно, за да може другите да разцъфнат.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11За да няма дискриминирани в бъдеще трябва да има отбори със играчи от различни полове.

12

Анонимен

преди 4 години

До лошоВ Сащ женския футбол е много разпространен. Според мен феновете на този спорт не трябва да дискриминират женските отбори.

11

Анонимен

преди 4 години

"темата разликата между заплатите при мъжете и жените." - простоват секта феминизъм. Женския спорт е аматьорски, за разни мъжкарани-кукувици - това е положението, останалото са жалки напъни.

10

Котки

преди 4 години

Ами мъжкото тяло има много повече мускулна маса, мъжете имат много по-бърза реакция, нормално е да сме по-добри в спортовете... не знам как да продължа това изречение, защото честно казано не знам каква е новината... Някакво момиче изучава безсмислени специалности в щатите и иска да играе футбол... Ами.. ОК? Успех освен...

9

Анонимен

преди 4 години

8-ми Ако питаш мен даже и вратар не му трябва на Лионел за да ги направи мармалад мадамите. Муахахаа...

8

Анонимен

преди 4 години

до 6 Това е като женския тенис. Нали направиха демонстративен мач в един сет преди години между един тенисист който беше номер 200 в света и тогавашната световна номер 1 в женския тенис Серина Уилямс. Оня си изкара кенчета бира от сака и си ги сложи на масичката и след всяко прекъсване за почивка си пиеше от бирата. Сета завърши 6-1 за пича. Аз предлагам друга демонстрация...Най- добрия женски отбор в света по футбол да играе срещу само Лионел Меси и един вратар отзаде му. )))

7

Котки

преди 4 години

До 6 лошо"освен да си дърпат косите и да си пипат цомбите друго няма."Това звучи супер, къде го дават?

6

лошо

преди 4 години

Тва жените са много прости създания. Как Мъж не се меси в нищо женско. Как мъжете не парадират и не се бутат да стават най-добри маникюристи или нещо такова. Всеки път жена трябва да парадира и да се бута в мъжките неща. Гледал съм женски футбол и това е пародия.Освен да си дърпат косите и да си пипат цомбите друго няма. Тия девойки не могат да ритнат топката от корнер до вратата. Аман от еманципирани патки.

5

Анонимен

преди 4 години

Фен съм на футбола и си признавам, че гледах един път мач на Олимпиада преди години между жени. Това ми беше първия и единствения женски мач който гледах досега в моя живот. Мога да кажа само едно- трябва да ми платят доста мангизи, че да гледам за втори път футболен мач между жени. Това си е гавра с нервите.

4

рецензент

преди 4 години

Като професор веднага изяснявамРазликата в заплатите е, защото заплатите, за да се дадаттрябва първо да се изкаратИзкарват се като има кой да плащаЗа женски футбол никой не плащанито мъже нито жени (жените гледат сериали)Така че да се радва че вземат някакви заплати въобщеи да почва да работи нещо, че за женски футбол никой не плаща

3

Анонимен

преди 4 години

Тая и врат хормоните като на краставо яре...

2

изолация

преди 4 години

Каква изолация? Никой вече не се изолира или стана модерно така да се пише?

1

Анонимен

преди 4 години

Футболистка без отбор е щом таз е най-добрата. Да пробва и в публичния дом или някой център за масажи в Харлем.