10

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Песента на витошаря :Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните ,полицията, медиците ,институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Само един *** въпрос относно случаите на каране с *** до ламарината. То манталитет и можене ли е, и като такова как да го броим - за умишлено или не?Щото, колкото и да не ни се щеше, е свързано с някои физични дадености и закони, и тяхното съзнателно пренебрегване...

8

Анонимен

преди 4 години

Значи "служители ОТКРИЛИ", но след сигнал на граждани. Та ОТКРИЛИли са или потвърдили?И още - как се вземат мерки за констатиране на инцидент? Някой може ли да го обясни? Взема се лист и молив и се чака да се случи нещо, да?Въобще - въпиюща неграмотност!

7

BornFromAnger

преди 4 години

До АнонименИзвади късмет казваш!

6

Анонимен

преди 4 години

До 2Много са свикали, като се осолят и ги хапнел с барбекю сос.

5

Анонимен

преди 4 години

ХНП ... за ко не си га е взел да си га сготви.

4

Зуу

преди 4 години

Нека убиеца го застигне същата участ!

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикой не е посегнал на животното умишлено. И не са станали сърните по непредпазливи заради намаления поток поради извънредното положение. Преди 4 години в същия район от дълбокия сняг отстрани на пътя скочиха две сърни. Аз не съм джигит. Но ако бях по-напред щях да ги помета. Нямах никакъв шанс да спра. Та аман от "специалисти". Преди 2 месеца диво прасе изневиделица ми пресече пътя в района на Побит камък. Пак извадих късмет.

2

Команданте Че Гова

преди 4 години

До Мисирка Герберастщамът е от БСПедераст

1

Анонимен

преди 4 години

Как може да се посегне на животно? Нищо не те заплашва, живее си животеца и някой, който дори не е гладувал го убива за удоволствие. Това е престъпление.