259

ХА ХA XA

преди 4 години

На Бoко му трябват само гласовете на левскарите, а не фк Левски

258

Анонимен

преди 4 години

аре стига възхищение към черепа. не е най-хитрия на света. евала на Борисов за куража да го съди.

257

Анонимен

преди 4 години

този противен череп да се маха завинаги от България, не ме интересува с какъв мотив го съдят, заради подкупите му години наред имаше монопол на Еврофутбол, а в други страни избор от 30 фирми за залагане, ние като в Африка, само 1.

256

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Насила можеш да отнемеш... - но не и да дадеш... - това е данайски дар...

255

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

За акциите - незнам, а и не ме интересуват... - аз се моля само за едно... - дрОгарЕте да продължат мандата на кака Корни с още 5 години... - за доброто на България...

254

едната мутра

преди 4 години

прехвърля част от окраденото на другата мутра за да го остави спокойно да си арчи комунистиеските натрупвания на капитали. Под червеното знаме родени - мутрите и техните 'социалистически' наставници от БСП, сите агент иа КГБ, ГРУх, Грух, да опапкаме Болгарии.

253

да бе

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа 248 коментар...Напротив, може да придобива на чуждо име.... :)

252

Гацо Бацо

преди 4 години

Абе къде е Сашето ,че ще пращам колет ?

251

М, да ...

преди 4 години

12-15 г Б.Борисов си из/яде (собствените) месата от лакомия! Далавери! Схеми! Рекет! Лъжи! Производство и търговия с амфети! Облекчения при хазарта, туризма... забавата! ...

250

Анонимен

преди 4 години

Черепа за сега може да вижда България само през крив макарон. Да се моли бсп да вземе властта. Само тогава евентуално може да се върне (нали им е спонсор). До тогава ще си стои в ОАЕ без да мръдне. Не му завиждайте защото там не е като у нас.

249

М, да ...

преди 4 години

От една страна е смешно, но от друга втрещява от ужас /ако разбираш/какво ни казва с този жест В.Божков към лицето което е премиер на БГ Б.Борисов!

248

коментар

преди 4 години

За каква гавра 255,за това , че се възползва от глупав закон за хазарта от ГЕРБ и г-н Божков внасяше по ниският данък ли? Че къде спяха хазартната комисия и М-р Горанов толкова години?Че ми прибраха антиките , та дори и да ги е изкупил от иманяри , които щяха да ги продадат навън ли?

247

ТУЛУПСКИ СЪНИЩА

преди 4 години

...КАКТО ВИНАГИ КРАТКИ......ХА,ХА,ХААААААААААААААА

246

М, да ...

преди 4 години

До гражданинай-го боли за антиките и реликвите-там се крие отговора-те първа почва------------Божков явно има стойностни ценнсти, Борисов НЕ! Борисов като човек явно неструва!! Като свинете е ББорисов!

245

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРЕПА КАЧИ ТУЛУПА НА КАМИЛАТА И ГО ПРАТИ У САХАРА ДА СТРОИ ЯЗОВИР.....ГАВРАТА С ТИКВАТА Е УНИКАЛНА.

244

М, да ...

преди 4 години

До гражданинБочко си поживурка достатъчно на сметка на нарда! Стига ! България е с най-виска смъртнст от целия ЕС, най-болното и най беднто нселение! Младите и кадърни бягат от това блат на мутрата Борисов!

243

гражданин

преди 4 години

Расъл съм в онези времена и уживях ,искам да споделя мнение -неможе охранителчето да се *** с Черепа ,при положение,че човека няма мисля нито един атентат срещу него,и да кажем 80 процента от знаковите убийства на прехода са негови-нестава,в тая работа има колегиалност и уважение,Бойко до живот трябва да е премиер -държавата да го пази,че Божков много ще му сипе ,ама с големия черпак,и му дреме за бизнеси и всичко,най-го боли за антиките и реликвите-там се крие отговора-те първа почва

242

:))

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааПо законодателството на ЕС как е? ГЕРБ пак ръсят лъжи и бякат по тъча! ГЕРБ желае да погълне всичкия бизнес в страната! Е, Божков ви ги подари !

241

геро

преди 4 години

АКЦИИТЕ СА ПРИ МАЖОРИТАРНИЯ СОБСТВЕНИК!ЧЕСТИТО!

240

:))

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааГлупости както винаги ГЕРБ ръсят! Някакви нови правила в правото и финансите ли отново измислихте? Както това правите от 10т г. в НС на БГ ?