74

Анонимен

преди 3 години

Лично мое мнение е че по българското черноморие има нещо сбъркано.Не е нормално един чадър да струва 25-30лв + 10-15лв за шезлонг и излиза че за да отидеш на плаж си минус 30-40лв и ако не искаш да ползваш чадър и шезлонг трябва да си сложиш кърпата на скалите у съседното село. По-добре е май без да ги дават плажовете на концесия и всеки да си носи чадърче а спасителите да са към общината. Не съм експерт и изказвам лично мнение. Моля не ме плюйте много.

73

Плюсове

преди 3 години

До МинусиРезервирал си - грънци!Че и 4* - синдром на потомствената сиромашия! Да се снима и да тури у фейсо, та да го види цело селО!Разправяй ги тия на кокошките си, бетономорски хотелиере/кръчмарю.Недей да вадиш от фризера ланското олио и соевия салам, защото тази година няма да ти трябват.Тимай у маалата да си набираш персИонал

72

1

преди 3 години

До Минуси, а ти продължавай да лижеш,на някои твои другари от герб-комунисти,и през септември,можеш да си резервираш 8 звезден,с повечко брадавички.

71

1

преди 3 години

другари гербери-комунисти,две седмици,ни приглушавахте ушите,че ще бъдат безплатни,а сега хоп 50%,утре 75%,а при откриване на летния сезон 25лева за чадърче.

70

Минуси

преди 3 години

Много *** и злобен народ сте! Срам! Имате вирус в главата!Бедни мишки! Аз отново си резервирах 4 звезден хотел без посетители българи! И е супер! *** в морето не съм видял ама в този форум има!Ближете *** на гърците до скоро им чистихте къщите! Имате опит! Грабвайте бурканите и на Гърция!

69

Анонимен

преди 4 години

И безплатни да ги бяха направили, пак нямаше да им стъпя. Тази година вкъщи, спестявам за догодина на море в чужбина.

68

Шефа

преди 4 години

Явно Бойко Борисов отдалеч започва предизборната си кампания!След огромния МУ принос в по-мащабно заразяване на българите от вносни бацили , сега вече развързва държавната кесия за най-дашните си спонсори!Разбира се чадъри , шезлонги и други дреболии също са в сметката!Най-голямо внимание обаче ще бъде отделено на социологическите агенции и медиите!Целта е всички да се разкрякаме като ***!Нещастието МУ обаче ще дойде от първите МУ дружки!

67

Педро от Каракас

преди 4 години

Първо щяха да са безплатни , сега станаха 50% на база измислена цена , просто трябва пълен бойкот на Черноморието , защото концесионерите тормозят всички , които не искат услугите им , да не говорим , че на почти всички плажове няма тоалетни , или най-много по една мизерна химическа... Но на концесионерите им се угажда защото снасят яко на общинарите !

66

Анонимен

преди 4 години

Няма плаж на бг черноморието, които да не се държи от някой местен Бабаит!

65

Анонимен

преди 4 години

Ако ми дадат 1000 лева от туристическия бранш може да постоя, като статист в някой 4 звезден хотел и да се разхождам около него с усмивка на лицето.И ще пиша по форумите, че по нашето Черноморие всичко е чудесно и евтино.

64

У.Ю.

преди 4 години

Някой съвсем се взе за Христос и почна хляб и риба да раздава, но от чуждите запаси!

63

Пижо

преди 4 години

Помощи за бизнеса, за хората - х*й. Взехте ли кредити? Не плащахте ли вноски? След 20 май - всичко се плаща накуп! Това е за българите. За си ганите - вече ще получават помощи и без да пращат децата на училище и без да ги ваксинират!

62

Анонимен

преди 4 години

Ми нашите мутри да не са луди да ти пуснат чадъри и шезлонги безплатно.Те си мислят само как да те изцедят .За бъдеще и през ум не им минава.Ама че като ти хареса и се кефиш, ще искаш да се върнеш - ми то трябва да има нещо между ушите. А там - празно.

61

Анонимен

преди 4 години

Няма по- прости племе от Барба Ганьосите.Факт

60

Анонимен

преди 4 години

До Винету 66Малко не си информиран!!Маргините нищо не са купували.Хотела си е техен от самото начало а Ветко само се е правел на собственик.Същото е положението с останалите активи на Ветко.

59

Винету

преди 4 години

Не знам дали знаете, но аз макар индиански вожд съм добре осведомен какво става в другите държави, тъй като имам съгледвачи навсякъде. В Слънчака през последните години са станали най-силни Маджо и братята Маргини. Маргините са купили от Виетко Арападжиев най-големия хотел на първа линия Виктория Пълас. Маргините са превзели също и влакчето и то вече се движи до края на комплекса, туристите правят път. Ангилкова е отнела концесията на пловдивчани на северния плаж и го е дала на Маджо.

58

Анонимен

преди 4 години

***....чадърите и шезлонгите да са безплатни, и бира , вода от при сядане също безплатна....учетесе от гърците бе ачове....после ще се поръчва като за последно... И и изгонете руснаците...

57

23

преди 4 години

управляващите, ОСТАВКА

56

Анонимен

преди 4 години

Хем да ходим на нашето черноморие, хем пак някак си да ни бъркат в джоба. Ако държавата държеше да почиваме у нас щеше тя да се бръкне и да подпомогне концесионерите и не само безплатна сянка да имаме, ами и глезотийки като вода/кафе/бира за това, че избираме нашето Черноморие тази година! Лесно е, съседите са го измислили отдавна!

55

Анонимен

преди 4 години

Маджо, Пашата и Цветелинка ви очакват с нетърпениЙЙЙ на бг мУренцИтУ, балъциии......ХА-ХА-ХА