15

Анонимен

преди 4 години

Безсрамни хора, ей! От данъците на хората плащат за личният интерес на някой си.Да не говорим, колко са рвесни разните хулиганчета покрай, така нареченият ''обор''.

14

Край

преди 4 години

Много рев ще има да се реве по телевииите тия дни. Много сълзи и со оли. Гасете си телевизора като почне да не му се намокрят плтките.

13

Край

преди 4 години

Акции които са били собственост на длъжник към държавата със 700 млн. дълг са ЗАПОРИРАНИ. Който ги вземе може да се бърше някъде.

12

@ к.6

преди 4 години

До ТИ ДА ВИДИШ!Има хора, които държат на собственото си достойнство и други, които са наети от МВР или прокуратурата - т.нар. "Кошаревски сеидетели".Срещу обещание да бъдат освободени от отговорност ( Цеки Н. е съдружник на В.Б.) те ще предадат и майка си. Не очаквах премиерът, който се пишеше яростен левскар, да фалира любимия си отбор. Нещо повече: да престъпи една основна истина в Правото: човек е НЕВИНЕН до осъждането му.Това нещо първо го каза Цацаров, сетне други го повториха като лозунг.

11

Анонимен

преди 4 години

я зоскооо и от футбол разбирал,тцтцтцтцтцтцтцтцтццтцтц

10

Зозо

преди 4 години

Тити се разплакал от умиление :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Защо ни занимавате с ромско-наркомански драми?

9

илиян

преди 4 години

Ако искате да знаете независимо че Божков ще се отърве от акциите на Левски дълговете на отбора които са в момента огромна сума са добре оформени към негови компании. И нищо не може да се случи в Левски без одобрението му. Иначе фалит и незнам коя си окръжна група.

8

Фенъ

преди 4 години

Хахахахаааа, Божков даде акциите, добре. Ами пари кой ще даде? Да се обаждат на баба Дора - синдичката.....

7

Анонимен

преди 4 години

Най важни е в държавата футбола а къде е .той??подаряват се държавни пари на частни фирми и отбори,а от колко години не сме били на европейско или световно !!!

6

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

СЕГА ОНЯ ПИШМАН СЪДРУЖНИК НА БОЖКОВ КОИТО УЖ СА ГО "ПОРЪЧАЛИ" КВО ЩЕ КАЖЕ КАТО СЕ КЪЛНЕШЕ ВЧЕРА ПРИ ХИКИМЯН ЧЕ В.Б. НИКОГА НЯМА ДА ВЪРНЕ АКЦИИТЕ ЗАЩОТО ЧРЕЗ ТЯХ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА. И това представяте ли си е ОСНОВНИЯ СВИДЕТЕЛ на обвинението!

5

Щерю

преди 4 години

Левски ще го наследи Стамболов...

4

Анонимен

преди 4 години

да им прати и ***, че нямали екипировка

3

Анонимен

преди 4 години

Собственика е Боко, с пълномощник Тити Сополивеца

2

ШибиРиби

преди 4 години

Стига сте го представяли Черепа като фактор бе. Вместо да се прави на такъв да идва и да се изправя пред съда а не да се крие в пустинята като Жизъс.

1

ха ха

преди 4 години

Тити бил свършил тоалетната хартия и му пратили акциите спешно.