8

Анонимен

преди 4 години

А снимката какво общо има със статията?

7

Анонимен

преди 4 години

Жената ако беше дефектна, нямаше да доживее 113.Тая е родена по времето на Испанския грип. Сега е двойно пречистена. Грипчето всъщност прочиства света от безнадеждно болните.

6

до Дънкан

преди 4 години

До ДънканКонър Маклауд. Друг Маклауд няма!

5

АнонимеН

преди 4 години

ВИРУСА ТРЕПЕ НАРЕД ДЕБЕЛАЦИ С ДИАБЕТ, ПУШАЧИ КОИТО СА СИ СКАПАЛИ ДРОБОВЕТЕ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СЕРИОЗНО БОЛНИ!!!ВИРУСА Е ЧИСТАЧ НА ОБЩЕСТВОТО И ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ КАТО ПЛЮС А НЕ МИНУС ЗА НЕГО!БАБИЧКАТА Е СЪС СОЛИДНА ИМУННА СИСТЕМА ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е НА 113 ГОДИНИ!

4

Анонимен

преди 4 години

Ние и до пенсия не може да доживеем заради лошата храна, липсата на кадърни лекари и модерно здравеопазване и "хубавия"начин на живот. Шапка и свалям на бабата. Браво.

3

Кочо

преди 4 години

Къв лъч надежда ве, това че 90% от починалите са стари хора, не значи, че всички стари хора умират от настинката. Смъртността при болни и възрастни хора е 10%. В училище множествата май не сме ги учили. Реагирате все едно всички ще умрат от настинка, а реално почти никой от заразен не умира. Реалните цифри на заразените са около 10 пъти повече от потвърдените, демек от 40 млн. са починали под 300 хил., под 1%. Стига си мислете, че ще умрете от това, от друго ще умрат 99,99%.

2

Дънкан

преди 4 години

Маклауд, стига се прави на жена бе!

1

Анонимен

преди 4 години

Браво! Лъч надежда, че старите хора могат да оцелеят.