52

Ядосан

преди 3 години

Жалко за този народ! Убийците по пътищата колко народ избиха и осакатиха! Колко от тях лежаха в затвора! Вие сте тръгнали да плюете един човек, който отишъл до магазина! Не вярвам да се е прегръщал или целувал със всеки срещнат! А ако няма близки кой да му напазарува да стои гладен ли! Имайте милост! Всяко правило си има изкючение! Бъдете хора!

51

Спрете се

преди 3 години

Заразата е в главите ви!!!!

50

Анонимен

преди 4 години

Хак му е

49

Анонимен

преди 4 години

Когато съдят някой пълнолетен в съда,не го питат на колко години е,нито възрастта му е смекчаващо вината обстоятелство.

48

Португалеца

преди 4 години

Срам и позор имайте малко уважение към възрастните независимо от каква религия е !Бил е във Германия човека при децата си на гости за да изкара зимата там мислители че на 70 години ще работи ?

47

Анонимен

преди 4 години

Аз не видех един римлянин да го глобят като всеки ден ги дават по тв как нарушават правилата.

46

Nego

преди 4 години

Абе какво ми го защитавате тоя *** хасан . Беден пенсионер уж а какво прави в Германия ? Щом се е върнал от там има пари и за глобата ,не стига че ние им плащаме на тия *** социалните, ако е заразил ваш близък и той умре друга песен ше пеете. Карантината е за всички без значение пенсионер или не

45

Анонимен

преди 4 години

До Странно...А как ще разбереш ситуацията, ако този дядо, отивайки за цигари, е заразил поне 30 или 50 човека? Да му простят прегрешението само защото е на 70 г., това ли предлагаш?

44

ПроСоТо

преди 4 години

веселбата е тотална!..Стареца (а той е старец,колкото и да "младее",защото средната продължителност на живота на българския мъж,па дори и нарекъл се "Хасан",е 71 години!!!),бил осъден да даде 100 часа безвъзмезден труд...Хубаво,но какъв ще да е тоя "труд"?..-Ами ако едва си тътрузи краката и е прегърбен?..Ако ръцете и главата му не го слушат?..Ако очите му толкова са отслабнали,че едва различава това срещу него мъж ли е,или жена?..И 5000 (ПЕТ ХИЛЯДИ) лева глоба?..тоя требе да е наркодилър.

43

Анонимен

преди 4 години

Ако го бяха заклали за пенсията нямаше да сте толкова шокирани, нали? Ако никога не бяха хванали убийците му също, нали?Жалък народ. Хайде страхувайте се от грипа, докато народът се топи с 8500 души на месец...

42

Странно...

преди 4 години

...да осъдиш пенсионер на 5 000 глоба.....това със сигурност е пенсията на дядо Хасан за две години....Не го разбирам, за такъв човек и 300 лв са огромни пари...

41

Анонимен

преди 4 години

Най неадекватната държава с възможно най неадекватните и безумни мерки и глоби. Нямам думи просто.

40

Анонимен

преди 4 години

+41 допълвам 41, съдебните решения са винаги В името на народа. Измислете на човека друго наказание. В името на народа изпращаме 70 годишен човек да се труди 100 часа, и да плаща глоба. На 70 си пенсионер, а милионер. Или Съда е пеценил, че е бил на гости при децата и те в Германия са богати и ще платят глобата. Без думи.

39

Анонимен

преди 4 години

На 70 години? Труд и глоба? Ей сега в жегите. Чак и срещи за 6 месеца, за 1 година. К19 не го е убил, но изпълнение на съдебното решение ще го довърши.

38

Анонимен

преди 4 години

Мерките са неадекватни, правителството не е избрано от нас , а е назначено с измама и манипулации на изборите.Нелигитмно е и не го признаваме.Трябва гражданско неподчинение и протести.Свобода или смърт.

37

гала

преди 4 години

До бай хИменно, аз съм в такова положение,ни храна , ни вода, ама глоби има.Провизиите ми свършват и трябва да изляза в един момент

36

123

преди 4 години

Възпитавана съм да уважавам и помагам на възрастни хора. Ама за тези 2 месеца се нагледах на толкова безхаберие и неспазване на правила от точно такива възрастно хора, че започнах откровено да се възмущаеам дори да влизам в конфликт с тях. Това, че някои е на определени години ме му дава основаание да нарушава правата на другите хора.

35

Само питам

преди 4 години

А оня кмет дето беше направил купон в кръчмата на аверчето си по време на карантината ? А оня тарикат банкер дето беше нарушил карантината и даже се беше похвалил по медиите ? Тях ще ги наказвате ли вече или сте им простили?Мнооо го сте смели на малки деца и дъртаци ....

34

Натали

преди 4 години

Хич не ми е жал. Малко му е дори. Правилата да се спазват, а не да застрашава здравето на хората. Какво като е на 70 години. Точно затова трябва да е по-отговорен. То пък да е имал някаква изключително основателна причина да излиза. И аз живея сама и съм била болна. В такива случао си налягаш парцалите и търпиш, ако няма на кого да разчиташ.

33

1212

преди 4 години

Абе вие нормално ли сте. На този човек ръка да му целувате вие го глобявате за бяква глупост. А някой попита ли го дали има нужда от нещо тези две седмици. Нещастна държавица.