63

Някой си

преди 3 години

Раева ще я защитава от магиите на съседите ли? Тя Жени толкова надрусана и пияна дърта мутреса, че няма магия дето да й помогне. Магията на остаряването няма разваляне.

62

Щирлиц

преди 4 години

Ум,душа.........без думи.

61

Анонимен

преди 4 години

До ГостИ за пиянските изцепки на г-жа Калканджиева в прочутия Брадър с нейно участие ли трябва да чакаме българският съд да се изкаже или, все пак, можем да мислим за тази особа като за очевидно зависим от алкохола човек?

60

Анонимен

преди 4 години

Еми,тя е същата ,да е благодарна на Нешка наистина..........

59

Ххх

преди 4 години

Раева би трябвало да бъде безкрайно благодарна на Нешка, че я оформи като човек в тийнейджърските й години. Но сега, колкото повече остарява, толкова повече оглупява, и прекалява с наставленията. Защитава Калканджиева защото са от една порода. Просто *** жени, които могат да си позволят всичко, без задръжки.

58

дедо Ташунко

преди 4 години

Раева е написала в социалната мрежа "Кураж красавице!??" Това показва, че я смята за бивша красавица. Красавица? Всичко друго, но не и красавица е вече мутренското старо момиче Калканджиева. И да престане да тормози съседите си с пиянските запои, защото тясна ще й се види София!

57

дедо Ташунко

преди 4 години

И двете са от един дол дренки, защо да не я защити?

56

Гост

преди 4 години

Жени Калканджиева е успяла, красива жена, 6та в света по красота и затова всички й завиждат! Това е българския манталитет. В спора със съседите й, нека съдът се изкаже, а не разни коментатори из нета.

55

Анонимен

преди 4 години

до 61 Но преди това Евгения му беше любовница....все пак е изпитвал някакви лични чувства към нея Красимир.

54

Анонимен

преди 4 години

Отвратрителни!

53

До 60

преди 4 години

Това с Маргина беше поради "неизяснени финансови отношение" по времето по което Жени беше основен доставчик на манекенки на повикване, за всички мутрафонски партита.

52

Анонимен

преди 4 години

Смятайте каква *** е Евгения, щом даже Красимир "Маргина" не издърджа и заповяда на хората си да я пребият навремето!

51

Рашко

преди 4 години

Краставите магарета трябва да се подкрепят, няма как!

50

Левскар

преди 4 години

Сираков, брат...забрани на жена си да използва фейсбук, че много простoтии пише, бе брат! Същата като на Президента *** му.

49

Велес

преди 4 години

..."Харесвам Жени, защото познавам ума и душата й"... Хммм... Ми то, има чудесни български поговорки:-Две магарета през девет дола се подушват!-Търкулнало се гърнето та си намерило похлупака!

48

Анонимен

преди 4 години

Гледайте видеото с скандала преди да съдите моля ми , и решете кой говори истина, Тва невинното момиченце е такъв дявол и тоя със счупения нос е за бесилото според мен , ако Евгения казва истината , *** пиян човек рядко лъже.

47

Анонимен

преди 4 години

Тя че Раева си е била винаги мършичкa е ясно, но тук падна много ниско. Наско и той не е цвете за мирисане, но тази как я търпи още не знам.

46

Анонимен

преди 4 години

Познавам ума и душата ѝ... И ние така. Видяхме. Познахме Жени. Не адекватно говорене. Обиди. Злоба. Някои вещества не се отразяват на ума добре.

45

Анонимен

преди 4 години

Жени няма пари, затова била изнервена. Раева да даде на момата.Ей, цял живот все някой друг е виновен. И Жени не е 6та в света по красота. От 10, 5 отпадат. Може би отпадналите 5 се представят като 6та по красота.

44

Анонимен

преди 4 години

Алкохола не прощава на никого. Всичко се видя във VipBrother. Така ,че гимнастичката да не се хаби да защитава красавицата.