44

българин2011

преди 13 години

Колко точна е статията ДНЕС!! Сега, когато Кадафи избива народа си,но и си отива в небитието, мнозина биха казали това. Но къде бяха преди 3 година журналистите, анализаторите, политиците- тогава мнозина се кланяха на Сатрапа...Това което авторът е написал умно и с достоинство, сега вече се казва открито..Да, Европа и света с мълчанието си и своите интереси в Либия бетонираха за десетилятия Чудовището...

43

Държавен служител

преди 15 години

Точно така. Всъщност статията е напълно изчерпателна и съответна на реалната политическа конюнктура, обгърнала в детайли историческата събитийност и правилна хронология на проблемите в африканск-либийския регион. Авторът с проникновена точност и етичност апелира за едно по морално и справедливо съотнасяне на проблема към българската действителност и нейното реалистично придържане към отговорностите на българсите политици и дипломати в контекстта на съвременните и глобални български интереси.

42

преди 16 години

Браво Бориславе; най ми хареса последното изречение.В България няма опозиция; опозицията се занимава с глупости, а когато става въпрос за дружба с диктатори и компорметиращи снимки с мафиоти и престъпници като Кадафи няма кой да реагира.

41

mmm

преди 16 години

abe hora... ne se zanimavaite s gluposti....

40

отвратен

преди 16 години

Срам и позор за България с такъв корумпиран президент.Тази партия е престъпна мафиозка партия.

39

интересно!

преди 16 години

Странно, винаги когато гледам Първанов по телевизията, изпитвам особено чувство - смесица от личен срам, национална безнадеждност, самосъжаление и малоценност.

38

antigocevist

преди 16 години

Президентите на България и Русия, както и двете страни днес си приличат по едно нещо те успяха да реабилитират изцяло наследството на комунистическите тайни служби и хората работили за тях. Днес и в Русия и в България на ключови постове в управлението на частни компании и на държавни институции има много хора, служили в бившия репресивен апарат.

37

ГОЦЕ

преди 16 години

Хайде холан, Гоце! Ти си бил агент на една мракобесническа структура. Няма никакво значение това, към кое точно подразделение и на кой точно отдел на тази мракобесническа структура си бил доброволен агент.Не ни обяснявай, че тогава си защитавал българските национални интереси, ако обичаш, защото всички ние, които имаме някаква представа за онези времена знаем, че тогава държавата ни отдавна беше абсолютно лишена от самостоятелност и такива като теб бяха положили нейната независимост, гордост и чест в ботушите на безпросветния съветски болшевизъм.

36

С КОМУНИСТИ

преди 16 години

България е в Европейския съюз, а физиономии, фамилии, манталитет и много прийоми на днешното управление непрекъснато ни натрапват все така живия спомен за БКП и нейната Държавна сигурност. И беззаконието днес, само сменило обвивката си, също е със знака на това минало незабравимо брутално и безцеремонно и сякаш вездесъщо.но в крайна сметка българският политически живот минава под сянката и под знака на Държавна сигурност и де факто има една партия, която е силна силната партия в България все още е партията на Държавна сигурност

35

антикомунист

преди 16 години

Всички са забелязали, че когато се опита да се усмихне, това не му се удава, и лицето му почва да се гърчи в странна, болезнена, измъчена гримаса. Очите му са съвсем безизразни, а устата се мъчи да се усмихне. Усмивката на Първанов е не по-малко многозначителна от тази на Мона Лиза. Нещо прекалено болезнено има в тази полу-усмивка на Първанов. Ако се разгадае неговата усмивка, то това ще хвърли светлина върху страшната тайна на този човек.

34

БЪЛГАРИН

преди 16 години

Антинатовецът Първанов беше принуден да подпише договора за присъединяването на България към НАТО. Приятелят и ембарговият партньор на С.Хюсеин беше принуден да изпрати български войници в Ирак в помощ на коалицията против Саддам. Идейният другар на Милошевич, който му пишеше писма, израз на най-сърдечна подкрепа, доживя да види приятеля си пред трибунала в Хага. Той и на погребението му не можа да отиде, въпреки че толкова го обичаше. Някогашният националист Първанов днес е принуден да слугува на Ахмед Доган и да бъде унизяван непрекъснато от лакомията за власт на този коалиционен партньор. Някогашният убеден републиканец днес е пръв съюзник и приятел с бившия монарх. Той беше агент Гоце, кри години наред това, лъга и отрича, но накрая беше принуден да си признае. Това е страхотно унижение. Няма го СССР, а на Първанов му се налага да парафира договори за влизането на България в Европейския съюз. Забелязвате ли колко внимателно Първанов изрича думите Европейски съюз? Съветвам ви: вслушайте се, интересно е. Той внимателно изрича тези думи, защото го е страх да не би вместо европейския безсъзнателно да каже съветския.

33

mitew

преди 16 години

Плужека е едно много гадно същество. Той е мазен, гнусен и в него няма нищо което да цениш. Но и плужека е по добър от предателя ГОЦЕ. Полудявам от ярост като го гледам тоя фес. Така е като си избираме залухави историци да ни управляват.

32

1

преди 16 години

Лееекинко грешите с предположението, че снимащите се се хващат за ръка и се снимат по приятелски. За целта си има протокол, който определя мястото на всеки. Това, че не са догледали или са имали други цели не е грешка на Президента!

31

4ul nedo4ul

преди 16 години

Kolko mnogo zly4 sre6tu prezidenta Pyrvanov-Goze (не е мой)

30

преди 16 години

а сега кадафито щял да учатва в лекция ;жените по света'.ако се изкаже, обзалагам се, че гоце ще ръкопляска.

29

преди 16 години

vsi4ko e gluposti pregovori 4u6ki.kadafi si ze parite,sarkozi si napravi reklamata kato za prezident i parvanov sede6e kato malko dete pri 100 godi6ni dqdovci!Gadni libiici na6iqt lozung trqbva da e Там, където българите клякат, другите народи направо коленичат

28

Gio

преди 16 години

...да се снимаш до терорист от най-висш клас, си е снимка за семеен албум...Човекът отвлякъл български граждани стои до българския президент... Кадафи си получи откупа... а разказват, че не преговаряли с терористи...

27

jaguar

преди 16 години

Vsichko e drin drin Vijte kakvo pravi SARKOZI pribirat si parichkite Nyama priatelski dirjavi ima PARI PARI ipak PARI

26

keyser soze

преди 16 години

Гоце пак се ***. Поне да го бяха научили нещо в службите този човек...

25

преди 16 години

Не бих се и изхрачил върху *** георги СЕДЕФЧЕВ първанов!