28

истината

преди 3 години

Не е вярно ,че починалите са толкова,колкото и през миналата година-по това време.В много страни са два до три пъти повече.

27

изнервен

преди 3 години

До факт и свой и други подобни. Тази плоча не се ли въртя вече много пъти? Като сте толкова отворени какво представлява този вирус и какви мерки трябва да се прилагат защо не кандидатствате за Нобелова награда?

26

Свой

преди 3 години

Да, точно така за годината починалите въобще в Швеция няма да се различават съществено от предните години!Смъртността не е така голяма,каквато ни я представят(тоа явно е целенасочено)Вероятно Мангъров е прав,като казва,че около 200-500хил са се срещали с вируса и даже да вземем по-ниската цифра, 100/20000 е супермалко.Ами то от катастрофи за два месеца вероятно са починали повече.

25

ФАКТ

преди 3 години

До СтатистикВ България през последните 2 месеца са починали 18 000 човека.За тях обаче нячма обявено извънредно положение.През последните 30 години населението у нас е намаляло с над 2 000 000 човека.Сиреч по 200 човека на ден изчезват от България. По едно село всеки ден !За тях обаче няма обявено извънредно положение.И не се прави на луд. Знам, че от ГЕРБ ви плащат да пишете всеки ден против Мангъров, но истината е, че в края на годината Швеция ще има толкова поминали, колкото миналата.

24

tolup

преди 3 години

Много ясно, че ще се разболяеат повече, като са фмирисани прасетa.

23

Статистик

преди 3 години

Швеция 30 000 заразени и 3300 починали.Дайте власт на Мангърчето и ще ги задминем!

22

Имаше една страна

преди 3 години

Тези ще направят Швеция термитник за 10 години.Снимайте сега и помнете какво е имало на мястото на бъдещото Гето Швеция,за да разправяте приказки на внуците си!

21

Шоп

преди 3 години

"В Норвегия, където имигрантите съставляват 15 на сто от цялото население" -- майка им жална на neндepaлитe норвежци..

20

Анонимен

преди 3 години

До 25И искаш да ми кажеш, че 300 000 българи взимат от 30 милиарда лева и нагоре заплати общо на година? Тея с доходи от 5000 до 7000 лева са сигурно милион поне. Пантев дето са с 2500 до 5000са дваммилина, а?

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

А, апокалипсис в Швеция нямало !Умрели били 3 000 тежко болни, които така или иначе до края на годината са щели да умрат.Накрая като ударим чертата ще се окаже, че смъртността в Швеция е като миналогодишната.Е, някой и друг мигрант дал фира, но либерастията там и без това им струпа повечко.А, фалирали фирми ? А, безработица заради COVID ? А, бедност ?В Швеция няма !Няма и да има !!!

18

Д-р Димитър Попкутуе

преди 3 години

Ленин, вече се знае, е починал от COVID-19 антиреволюционна мутирала версия. Може тогава да се е казвал COVID-17 - на Октомвриската революция, нали разбирате. Което няма никакво значение за историята.

17

ФАКТИ

преди 3 години

АКО ПРИЛАГАМЕ ИЗВЪНРЕДНИТЕ МЕРКИ ЗА СМЪРТНОСТТА ОТ КАТАСТРОФИ, РАК И БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ....ТРЯБВА ДА СМЕ В ИЗОЛАЦИЯ ОТ ПОНЕ 20-ГОДИНИ... И ДА КАРАМЕ ВЕЛОСИПЕДИ... С ПОМОЩНИ КОЛЕЛЕТА... И ДА СМЕ СПРЕЛИ ЦИГАРИТЕ И КАФЕТО... И ДА ИМАМЕ САМО ГУМЕНИ НОЖОВЕ ВКЪЩИ...КАК ЩЕ ОБЯСНИМ ТЕЗИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ? КАК? КАК? БОЙКО? КАК?

16

До 17

преди 3 години

Не знам какво имаш предвид под като у нас, тук отдавна 7000 не е космическа заплата и над 300 хиляди човека получават от 7 до 10 хиляди, а над 90 хиляди получават над 10 хиляди. Май не знаеш какви са цените на апартаментите в Швеция, защото не си живяла там, е мога да ти кажа, на 30 км от Стокхолм 60 квадрата апартамент е 600 хиляди евро и данъците са им доста големи. Живейте си с мисълта, че тук е много зле, а там живеят като царе.

15

Супер е

преди 3 години

Точно тази новина ни интересуваше.Радвам се, че е ТОП новина, а не къщата в БарЦилона.Даже може да я направите на Pop-Up - като влезеш в сайта, да ти се удря в челото, като правила за поверителност на Гугле. :D

14

Дракон

преди 3 години

ПОСКАН САЛЗА

13

Що бе?

преди 3 години

До 2. Ти, па кога си видял Запада бе, главанак?

12

noname

преди 3 години

Емигрантите в дадената за пример от СЗО Швеция са виновни за погрома, разбира се.

11

Анонимен

преди 3 години

До 6Мадам, не е като у нас. Ефтинийка на кирийак.1000 лева заплата и 22% данък. Там е 7000 лева заплата и ... 32% данък.

10

Анонимен

преди 3 години

"съседна Дания, която наложи строга карантина още на ранен етап и която едва сега бавно се смекчава."SСамо дето децата са на детска от две седмици в ... Строгата Дания

9

Анонимен

преди 3 години

До 11 по скоро второто