77

Анонимен

преди 3 години

хипот.ако дупетат,бъде хванат дрогир.ко праим а.Такива калпави изказван.от прокото,са несъвмвстими в,циливилизования свят.Предл.да го пратят в,Мексико,до 1 час нема да е ж...

76

Анонимен

преди 3 години

Алоо-"4 километър-спите ли!?

75

Анонимен

преди 3 години

Държавата трябва да контролира и от там да дисциплинира, няма друг начин, а полицията, службите и прокуратурата не си вършат добре работата, само харчат държавни пари.

74

Анонимен

преди 3 години

Главния ни прокурор е или демагог или умствения му капацитет въобще не му отговаря на поста, който заема.

73

Анонимен

преди 3 години

Това е голяма нереално и прекомерно, предвид това, че в момента се наказва за "употреба" на наркотик /може да е останал в кръвта седмици и месеци/, а не за "под въздействие" на наркотик.т.е. ако някой е пушил преди седмица и направи инцидент, ще лежи до живот, нищо че е бил съвсем "трезв".

72

сминдух енд чесън

преди 3 години

Колкото е по трудно да извадиш престъпник от панделата ,толкова повече можеш да измъкнеш от него.

71

Име

преди 3 години

А на Лютви Местан му върнаха книжката, нали?

70

Анонимен

преди 3 години

Конфискация на колата - мощен стимул за закупуване на още по-стар автомобил. Едно е да се конфискува нов автомобил за 50-100 хиляди лева или повече, съвсем друг е да конфискуват автомобил на 25-30 години за 1000 лева.

69

Анонимен

преди 3 години

Наркоманът ти краде колата, прави катастрофа, убива човек и ти конфискуват колата. Браво Гешев....

68

Анонимен

преди 3 години

На Местан книжката му върнаха на тоя му се привиждат отнемане на МПС -та.

67

Хахаха

преди 3 години

Конфискацията на МПС -то изби рибата, та то в повечето тежки скачай за нищо не става, само разходи за закарването му до автоморга.

66

художника

преди 3 години

До хахахахахаЗнаеш ли, много си прав. Естествено ще го вземат, ако е мое .

65

художника

преди 3 години

До House M.D.А бе човек, не може да се конфискува автомобил собственост на Банката. Може само да се спре от движение. Не ми отговори на последния въпрос- ко праим, ако колата е държавна или фирмена? Иначе съм за доживот на пияните и дрогирани убийци на пътя. А за скоростта, това с 20г. затвор е безумие.

64

Анонимен

преди 3 години

До DiПреди 5 дена е пушил една трева.... спират го и чал, айде оставаш без кола и т.н. това са тотални безумия.Защо това трябва да ти е гарантирано. не пушиш и няма проблам. какво ми пука за твоята дрога. Аз не пуша и нямам проблем Избора е твой. Той имал право след 5 дни - глупости. Не ми дреме, че си решил да се друсаш и кога ще те накажат. Това не въпрос на репресия или твое право. Шмаш право на избор и си нокиш последствията. А аз съм длъжен да ви търпя да пушите дрога по улици и кафета.

63

House M.D.

преди 3 години

...да плащате вноските и банката предприема съответните предвидени в договора за кредит и приложимите за този случай нормативни актове действия.

62

House M.D.

преди 3 години

Колега Художник:1. Не плащате за ползване, а плащате кредит, т.е. дълга, който имате към банката.2. Автомобилът е собственост на лицето, вписано в талона. В случая, банката може да ви вземе автомобила само ако не си плащате вноските. Същото е и с жилищните и ипотечните кредити.3. В тази ситуация са възможни 2 варианта:- изплащате си дълга към банката съгласно договора за кредит, въпреки че е отнет в полза на държавата /все пак вие, а не държавата, сте кредитополучател/.- спирате...

61

???

преди 3 години

Като чета какво предлага се питам Гешев юрист ли е?

60

Реалист

преди 3 години

Цитат: То предвижда до 20 години лишаване от свобода или доживотен затвор ..... както и при превишаване на разрешената скорост на движение с повече от 50 км/ч.#Ежедневие в България - ремонт на пътя и след това "забравят" с години знака за ограничение на скоростта и лесно влизаш в категорията превишаване с повече от 50 км/ч над разрешената скорост. Примерно слагат знак до 30 км/ч на път извън населено място и като си с 90 в затвора за 20 години.

59

Анонимен

преди 3 години

Има основен принцип - пропорционалност на наказанията, а тези предложения очевидно го нарушават. Непремислени предложения, дадени сякаш от гол популизъм.

58

Анонимен

преди 3 години

neka da e po hristianska zlatna moda :-)...zakovavane na darven krast na plostada e prekrasno hristiansko humanno nakazanie...posle nali ima i vazkresenie, iaica, kozunak, baklava...jelezata ot kolite im ste polzvame za pironite, za vinkel na krastachkata...