7

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е дали се спазва такава карантина. В България очевидно не се спазва.

6

Анонимен

преди 4 години

А за България? Мярката 14 дневна карантина за всички влизащи в България до коя дата важи? Щото нещо май не намирам да пише никъде такава подробност?

5

Нещо

преди 4 години

страни от това. Искам да похваля Испания пратиха ни маски по пощата- 4 на домакинство и отделно всеки един получава безплатна маска със здравната си карта от аптеката!!А господин мафиота в България който се снимапо цял ьен и му се смеем какво е направил за българите. За жалост, но радвам се, че не съм част от тамошната действителнист!!!! Всичко в Бългсрия е пародия - инфраструктура, здравеопазване, доходи и прочие!!!

4

до 1

преди 4 години

Карантината е само за влизащите ,за всяка една страна.Самите държави си решават дали да поставят или не на приходящите.Например-ако испанец лети до ЮК или Китай-вероятно ще стои под карантина,но ако отиде да Беларус или Швеция-ще си ходи спокойно насам ,натам.

3

Анонимен

преди 4 години

до 2Не, първо карантина 2 седмици и после почивай.

2

Анонимен

преди 4 години

Значи-отиваш в Испания на почивка и я прекарваш под карантина:)

1

Анонимен

преди 4 години

А за излизащите що няма карантина: значи всеки болен може да си ходи, където си поиска и да заразява другите европейци, като си мисли да ходи там пък да става каквото ще туй не е мой проблем. И тия хора осъждат Китай пък себе си не виждат.