19

Смешници

преди 4 години

Горанов, много добре се правиш на луд ама говоренето ти и нищонеказване с часове вече не минава.Не били ограничени всички пътувания. При закупуването на годишна винетка съм платил за 365 дни, 24/7 безусловен достъп до пътната мрежа. След като това не ми е осигурено по каквато и да е причина за даден период, е напълно логично е валидността да бъде удължена със същия период. Да заведем колективен иск в съда!

18

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Мафията пари не дава, мафията само взима пари.Смешно звучи оправданието на този гepбepacт, че в закона не пишело нещо си. Законите се променят и в случая точно сегашното правителство трябва да предложи промените, след като е било некадърно и не се е сетило за винетките, когато е писало закона

17

Анонимен

преди 4 години

ohaa...traffic toll kat djendermeria gaz pykayat krai hrastite i dravetata, po gradinkite s trevichki, rozichki, peiki, masichki, konteineri za razdelno sabirane na europeiskya boychokluk...

16

Духаскуу без винетка

преди 4 години

Затова нищо не се плаща, по примера на бойковия електорат. Както и няма сила на земята, която може да ти ги вземе.

15

Анонимен

преди 4 години

Комунистите от ГЕРБ не са свикнали на отстъпки!Само дране на тоя народ практикуват!А народа обаче пак си ги избира....

14

1

преди 4 години

абе умници от герб-комунисти,нали имаше забрана за пътуване,каква обвързваност с километри,ви гони,удължавате закупените годишни винетки,преди 13.03.до 13.05.с 2месеца,толкова е просто,и вие,от девет кладенеца,искате вода да докарате,както казва народа.

13

Анонимен

преди 4 години

Нямало дискриминация ли ?!28 областни града бяха затворени за 2 месеца. Това е почти окупация! Всички в рамките на тези КПП-та нямаха достъп до републиканската мрежа за която са платили. Потребителите по никакъв начин не са виновни, че е наложено ограничение, и АПИ следва да удължи с 2 месеца валидността на винетките, защото реално услуга не е предоставило!

12

Анонимен

преди 4 години

*** от две години няма винетни стикери. Бъди малко по актуална.

11

?????

преди 4 години

Що за обяснение от фин. министър!????? Това, което говори, няма нищо общо с напълно резонното искане, просто с два месеца да бъде удължен срокът! Все едно, ние самите сме си наложили такива ограния! Като ти налагат ограничения, сега са длъжни да осигурят удължаване на валидността на винетките! Иначе по нищоговорене и нищоправене, равни нямат!

10

Анонимен

преди 4 години

e как ще компенсират, те толкова милярди наляха в тол, остава и да ги компенсират. Дори са се набутали цели два месеца без да се купуват винетки, нищо чудно да вдигнат цените на винетките скоро

9

Анонимен

преди 4 години

Лошото е че когато се хваля за два акта които ми беха сложили че нямах сФинетка и гражданска и накрая изгоряха по давност без да съм платил 1 стотинка,болшинството Увце ме критикуват че не съм съвестен гражданин...затова само ГЕРБавия башибозук за вас нисши форми на живот!!

8

Анонимен

преди 4 години

Кръв повръща пари не връща...

7

до 1

преди 4 години

Абсолютно същото щях да напиша и аз, много точно казано!

6

Анонимен

преди 4 години

Да очакваме ли скоро шефът на АПИ да вика на площада?

5

svetlio

преди 4 години

Тупайте чувала,все ще пусне!

4

лозунгът на едни там

преди 4 години

Кръв повръщам,пари не връщам....А ти ми дай още!

3

обаче

преди 4 години

обаче за хотелите на Пеевски и Домусчиев веднага се загрижиха и им свалиха ДДС-то

2

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно. След опита с втечнените софийски улици от вчера (нещо, което днес.бг не отрази) може да очакваме скоро това да се случи и с междуградските пътища.

1

Анонимен

преди 4 години

Що се правите на луди? Никой не иска компенсация а просто държавата да увеличи срока на закупените винетка с времето през което бяхме в Извънредно положение!