13

Анонимен

преди 4 години

Как ЦРУ го мутира смешников?Бил Гейтс и жена му Мелинда и останалите демони. Жан Виденов ли ти дава новините??

12

Сделано в Китае

преди 4 години

Уханката е един от най-лесно предаващите се вируси, а те за още по-страшни мутации са се размечтали - явно Червената Армия на Китай има много наемни войници по цял свят!!

11

България

преди 4 години

От Английкия соц ком ли взимате новините? Не разбрахте ли че когато не се тестува няма да има случаи на такива. Толкова ли няма откъде да взимате новини? Комунистите от разни незнайни университети си дават тъпите статистики без даже да са тестували народа! Защото са велики си пращат тестовете в Америка в лабораториите. Стига с психарии от измислени научни плъхове политици и подобни ***!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Всеки судент мо медицина във втори курс, пложил успешно изпит по микробиология, ще ви каже : 1 има над 200 респираторни вируса, някои доста по-патогенни.2.Коронавирусите са цяло семейство, а не само един вирус. 3 Основното свойстов на всички вируси е да мутират. 4 КОВИД 19, както всички други вируси, ще изчезнат, когато изчезне земната атмосфера. На Марс, няма вируси,Интерсно ми е експертите на СЗО и Гнерала наш, колко имат по миркобиология.

9

Тото

преди 4 години

Благодарение на медицината достатъчно мутирахме :)Дойде ред на природата да си събере версиите благодарение на генните инженери :) :)

8

Тъпомер

преди 4 години

Ще мутират зобитата и тролчета разни къде в главите им има едно абсолютно нищо.

7

Анонимен

преди 4 години

Само Винету може да ви осветли по този въпрос.

6

Анонимен

преди 4 години

Очевадно е че вируса мутира та що си задавате въпрос на който знаете отговора???И да, няма измъкване от този вирус.При тази сеч в Италия и франция днес обявиха изследване което доказва че само 5% от населението на дветестрани се е срещнало до сега с вируса.Това подкрепя на 100% моите анализи за ситуацията.Много поздрави на "доктор" *** който твърди че 500 хил българи били минали вируса.Аз мУ казвам че не-повече от 10 хил българи са го минали.П.П. Доктор и статистика ....олеле!!

5

Край

преди 4 години

Ще мутира в караконджул. Питайте борисов до 2 седмици ще сме в ада.

4

Анонимен

преди 4 години

коронавируса не знам,ама бкп мутира-герб,бсп,дпс

3

истина е

преди 4 години

Шайката уби повече хора в територията от колкото всички вируси на света !

2

избирател

преди 4 години

Изпипали са го,тъй да се каже?!

1

Анонимен

преди 4 години

Комунистите мутираха, та един вирус няма....