12

77888

преди 3 години

Тия са уникално прости, ми нали е била само на петия етаж, но е ползвала парцала на Гинка от. 4.тия и кофата на Мичето от 3 тия, пъл6с портиера си праат мохабет по 1.час сутрин, а той от своя страна с всички останали.

11

Анонимен

преди 3 години

Muhlio, kav toz bjkluk v eleshnica vee? She te visnem na vajeto.

10

56022

преди 3 години

Не е ли от ясно по-ясно, че всеки, който може да изпълнява служебните си задачи дистанционно, е по-добре да остане да работи вкъщи. Работодателите и самите сужители трябва да търсят начини за дистанционна работа - технологиитепозволяват мого операции. Така ще се намалят пътуващите в градския транспорт, където заразата е неизбежна.

9

Уфф

преди 3 години

Леле ако пламне заразата и по министрите и по главния им шеф, едноличния управляващ, какво ли ще правим и няма ли най-сетне да се оправим?

8

Анонимен

преди 3 години

Mного ми е интересно с чий пари се тества министъра на МОСВ всяка седмица.

7

изнервен

преди 3 години

До 5. И? Какво следва после? Служебно на червения раппон радефф или правителство на ***?И вирусът изчезва, и кризите изчезват, потича мед и масло в държавата. А бе, откъде изпълзявате по форумите такива олигоффрени като теб?

6

DDD

преди 3 години

Аха, стана ли ви сега ясно: Ревизоро, понеже е национално богатство, се тества всяка седмица. Не задавам глупавия въпрос, кой му плаща тестовете. То е ясно - министерството. Щото чиляка е национално богатство. А ако аз отимам някакви съмнения, трябва да си го платя... А такива като мен са милиони... Та ето ви и извода: време е да се събудим! Защото другаде, наистина, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

5

Анонимен

преди 3 години

Разпускайте правителството!И без това не върши работа!

4

Анонимен

преди 3 години

Какъв пети етаж, нали щъка из цяла София, за да отиде на работа, после с асансьора нагоре-надолу, после да разкаже как е минала отпуската напред-назад из етажите и те така! Контактни минимум 50 човека!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе *** МВР е пламнало от болни, районни управления, главни дирекции, ама никой не ги затваря. Карат хората да ходят на работа и да общуват с болни и карантинирани. Тук заради някаква си чистачка от махалата затварят цяло министерство, което така и така е затворено.

2

Анонимен

преди 3 години

Ау! Трагедия!

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Голяма...новина;иначе нищо...друго нямаше да се...чуе от това мини...сътерство.