21

Доц . Мангалов

преди 4 години

Спокоино това е леко грипче - имаме достатъчно леглова база за сега в - бакьрена и орландовци

20

един дедо

преди 4 години

публиката е много наивна - защо вирусът няма да изчезне скоро: https://tinyurl/kill-K19и тук: htps://tinyurl/kill-K19-device

19

ДртПрч

преди 4 години

Тестовете са без "обществена поръчка". Някой ще стане мултимилионер само от тази кампания.А упражнението е напълно безсмислено.Според проучване на Иститута "Роберт Кох" в Германия, това че PCR тестът ви е положителен, не значи, че имате вирус, способен да заразява. Той хваща само вирусната РНК. При култивиране на клетъчни култури, голяма част от позитивните проби не заразяват клетките.Оказва се, че хората са заразни 1 ден ден преди и до 4 дни след проява на симптоми. После вече не.

18

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerХИВ колко е отслабнал с течение на времето - има няма 40 години, експерте?

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Велики са китайците.Не са некадърни мрънкачи като тебе.

16

Анонимен

преди 4 години

До Solar Power"Гениално прозрение"... Дано, поне си вярваш... В цял Свят учени са на съвсем друго мнение, но Бай *** знае повече от тях...

15

Solar Power

преди 4 години

Номер 8 е напълно прав. Всички вируси отслабват с времето. Целта на един вирус е да се размножава. Това е закодирано в ДНК-то му. Ако убиваш твърде бързо пациента губиш способност да заразиш много хора..... и в крайна сметка ще умреш и ти заедно с пациента :)За мен това е просто по заразен грип. Давам му още 2-3 седмици и то защото го задържахме твърде дълго.....

14

Анонимен

преди 4 години

Ей това е, градската администрация ще провери 11млн. души наведнъж, а тук държавата надали прави по 5хил./ на ден за общо няма и 7млн. човека.

13

вирусолог

преди 4 години

Тия китайци стискаха се, стискаха се и накрая послучай края на пандемията пак се напукаха пак с прилепски крилца алангле.

12

Анонимен

преди 4 години

Ще затихне епидемията, ако вирусът има естествен произход... Ако е човешко дело (има доста доказателства в този смисъл според утвърдени учени), нещата ще са много различни. Интересно е това, което става в Ухфан сега.

11

Фен на Арсенал

преди 4 години

Микел Артета каза че ако не е била тая дъндания е щял да пие два чая и да не го мисли дори.

10

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровОсвен АКО някой не се грижи да пуска СВЕЖ вирус.

9

Анонимен

преди 4 години

Работата с китайските тестове става все по-съмнителна. Президента на Танзания си е направил експеримент с братската китайска помощ. Инкогнито е дал за тестване под фалшиви самоличности на проби взети от животни и растения, дори и проба от машинно васло. Положителен резултат на корона вирус дали пробата от коза, яребица и папая.

8

Валентин Тодоров

преди 4 години

Тази епидемия ще затихне по същата причина като всички други вирусни епидемии.Заради АТЕНЮАЦИЯТА на вируса.Това е естествен процес при който даден патогенен вирус отлабва при многократното преминаване от човек на човек заради мутациите в тази част на своя геном,която отговаря зе вирулентността.Опита от досегашните епидемии сочи,че за пълно затихване трябват между 6 месеци и година и половина.Мерките за предпазване няма да предпазят никого..

7

Анонимен

преди 4 години

Споко, умниците и противници на мерките ни увериха, че никога не е имало вирус, а било... грипче.

6

Ванката

преди 4 години

Егати... Тоз, дето произвежда тестовете, ще остане под пари!

5

Анонимен

преди 4 години

Айдее пак почнаха да пръскат чyмата...

4

Реалист

преди 4 години

Въртележката се завъртя отново. Нали уж го бяха преборили, май и Мангасърските тези се провалят с гръм и трясък. Няма да се отървем докато или ако се намери ваксина.

3

Анонимен

преди 4 години

Играта на "котка и мишка"продължава,някой някъде си беше повярвал,че може да се справи с тая гад!

2

българка

преди 4 години

Тези хора там продължават да ядат кучета, котки, прилепи, плъхове, змии, скорпиони и всякакви други диви животни ! Пазарът си работи при същите "хигиенни" условия, месото се яде полусурово. И въпреки всички загуби, правителството няма решителност да забрани на населението консумация на месо от непроверени източници ! Нямам нищо против сами да се унищожават, но за добро или лошо, светът вече е едно голямо село и когато има пожар при съседите, идва и при нас !!!