19

Анонимен

преди 3 години

Абитуриентски балове се правят по цял свят, не са наш патент.Навсякъде можеш да видиш и елегантни абитуриенти, и кичозни. Сред елегантните тоалети има и много скъпи, има и такива, които струват колкото обикновено ежедневно облекло.Каквото има в обществото, това има и на абитуриентския бал.

18

M.I.C.

преди 3 години

Няка си не разбирам аргумента им, че понеже мястото било "открито и голямо" нямало проблем. Колко да е голямо като се напълни с баби, дядовци, роднини, приятели, учители на завършващите.Или може би имат в предвид, че ще се "изпратят" сами. Едва ли.

17

Анонимен

преди 3 години

"Зрелостен изпит" идва от зрелост. Това, че децата не разбират, че купонът им няма никакво значение, и че могат да са щастливи и без купон и без ненужен риск е проявление на това, че още не са достигнали зрелостта си.

16

Анонимен

преди 3 години

Момчета и момичета съберете се в двора на училището и си организирайте нещо скромно, после седнете някъде на заведение и се почерпетеНедейте да чакате нещо от сегашните управници, те могат само да забраняват и тормозят, но не и да мислят за обикновените хора хора като вас. Това да ви е първият и много ценен житейски урок - бъдещето е във вашите ръце

15

Анонимен

преди 3 години

"15 хил. абитуриенти с молба искат си поне изпращането"Ще им мине.

14

Анонимен

преди 3 години

Значи тая година има шанс да не станем свидетели на изкочили до кръста от колите пияни, заляни крещящи пешлемета. Няма да има надути клаксони и бясна чалга, което е чудесна новина.

13

даскал Пандо

преди 3 години

И какво толкова е станало? Завършили са Кеймбридж,Оксфорд,Йейл???Половината завършват полуграмотни ,нотрябва да покажат рокля,купена с пари назаем, кола ,която е на някой градски гъзар....А родителите две години ще нагъват картофи и кисело зеше за да им платят малоумието...

12

Аз съм за

преди 3 години

Децата сами осъзнават, че баловете каквито ги познаваме от последните години няма да се случат - коли, чалга и показност. Единственото, което искат е изпращане в училището на открито! Както могат да ги затворят за 8 часа по време на матурите така могат и да ги пуснат за 20 мин. да им остане спомен от "последния учебен ден".

11

Рени

преди 3 години

Винаги съм считала, че абитуриентски бал, сватба и войнишко изпращане със стотици роднини, познати и непознати е ненужно изхвърляне и простотия. Доказала съм го като не ходих на абитуриентски бал/ 1980 Г/, на сватбата бяхме общо 18 човека, а войнишко не съм правила... Ама, простотията и глупостта умора нямат...

10

Анонимен

преди 3 години

на времето когато трябваше да ми дадат дипломата от Икон.Университет Варна беше 10.11 дадоха ми я от канцеларията като бланка ненужна хартия без тържество без нищо..та и вие такъв късмет сте имали.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами да се благодарят на короната, че ще е спасила няколко пубера от пребиване с висока скорост.

8

Наблюдател

преди 3 години

Може и без. Няма да ни липсват надутата чалга и крещящите и стърчащи от шибедаха тийнове.

7

Лигач

преди 3 години

Изключително голям праз! Нямало да пищят и да се пръскат с бира. Това е нечовешко!

6

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименБългария е страната на неограничените простотиЙ !!!Това "Й" го сложих нарочно, че стана масова практика

5

Анонимен

преди 3 години

Каква е логиката да работят заведенията, кината, театрите, а учениците да нямат абитуриентски бал? Значи майките и бащите им могат да отидат и да пият две ракии, ама те не могат.

4

Анонимен

преди 3 години

Еднооо, двеее, трииии............дванайсееет- хайде на борсата за безработниии!YES!

3

Анонимен

преди 3 години

Обаче заведенията работят...

2

Анонимен

преди 3 години

Да се изпращат онлайн и в инстаграм

1

Анонимен

преди 3 години

Аха ама матурите са опасни, м да особенно като те мързи да почетеш!