59

Анонимен

преди 3 години

До една женаЕ, ти явно си изключението, което само потвърждава правилото.

58

До 10, продължение

преди 3 години

Най-накрая направо ни креснаха, че в Софийския университет нямало традиция да се прави официално изпращане на дипломиралите се висшисти, какво само досаждаме, още ли не сме се пръснали из страната там, където сме разпределени и други подобни "любезности".Само че сред нас имаше и такива, които не се гордееха с неграмотността на бабите си и не се биеха в гърдите, че са деца на работници с основно образование. Знаехме как са били изпращани бащите и дядовците ни, когато завършвали висше образование

57

До Анонимен 10

преди 3 години

Не 10 ноември е била причината за такова "изпращане".Аз завърших СУ в спокоен период. Имахме абсолвентски бал, както вероятно си имал и ти.Неколкократно питахме кога ще стане официалното връчване на дипломите. Мислехме, че ще бъде в Аулата и че лично Ректорът ще ни поздрави. Бяхме виждали как става това по света - с тоги и шапки, тържествено, дори когато става въпрос за най-обикновен двугодишен провинциален колежДва-три пъти уклончиво ни казаха, че не се знае. После направо ни креснаха, че ..

56

Анонимен

преди 3 години

Като бях малък баба ми се караше,че ходя на Янтра да ловя риба-имало змии,било опасно,имало крадци и т.н.Сега съм голям, ходя зарина, но ме страх,защото разбрах,че баба била права.

55

Анонимен

преди 3 години

Ама драги абитуриенти. Светът винаги е в промяна. Съмнява ме, дали в Япония или Южна Корея ще има такива молби от абитуриентите към правителството...Да не говорим за Китай и Северна Корея.Общество изпълнено с хора които все искат да заобиколят, не е на добре.

54

hah

преди 3 години

Да, щото е супер важно да се издокараш и да се покажеш на бала си колко си хубава. Суета на суетите...То пък големия повод, все едно са учили само за това.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Далеч от тая ***, дето в момента е България.

52

Анонимен

преди 3 години

До 43Аз ще празнувам, каквото си искам с когото си искам. На теб може да ти е и тересно, ама на мен ми е все тая.

51

Анонимен

преди 3 години

До 48Има злоба, но вече не е смущаваща. Все пак ... Къде живееш :)

50

Анонимен

преди 3 години

До 55Абе да ти кажа, повечето все са с нови рокли ми ... Женски работя.

49

Анонимен

преди 3 години

Не само като шаферки. Макар и рядко, но някои младоженци канят за кумове приятелите си от детските години. Случвало ми се е да видя млада кума в същата рокля, с която беше абитуриентка преди няколко години.

48

До М даа (52)

преди 3 години

Не са за по веднъж. Предстои им период от 4-5 години, в рамките на който ще се изпоомъжат повечето от приятелките, съученичките и братовчедките им. Всяко момиче има през ранната си младост поне няколко участия в сватби, на които е главна шаферка и повече от десетина случаи, при които е една от групата на шаферките. Това са все поводи да си облечеш красива рокля и абитуриентската върши добра работа.По сватбите на съученички свикваш да виждаш повечето от момичетата в абитур.им рокли по 4-5 пъти

47

Анонимен

преди 3 години

ех,ех,баба е мъдра жена и винаги казва:децата са огледало на родителите,а родителите на техните родители.възпитават се от родители,училище и т.н. като малки искат да приличат на герои от комикси, а като станат по-големи - на български звезди.А в България е пълно със звизди,ах, само какъв небосклон

46

АбитЮренТ

преди 3 години

Ама как така . То за повечето кифли и кифльоци това е единствената причина да ходят толкова дълго време на училище . Сега как ще си покажат бутиковите ризки и роклята дето е шита от личния шивач на кралицата ... или обувчиците от Долче и Габана ... и чантичката на Шанел .... Що зор са видели докато изтъркат надписите Маде ин Чайна. ...Щот Чайна не е фешън тая година .

45

м дааа

преди 3 години

Мен ме дразнят дрехите които им купуват на повечето, прекалено крещящи, за едно носене и толкова, Аз поне успях да си износя костюма в университета, обувките и тях- докато ми паднат от краката.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Дъщеря ти едва ли е спечелила тази стипендия само поради това, чене е отишла на бал.Фактът, че някои момичета са били на бала, но после са станали сервитьорки, не е достатъчен повод те да бъдат заклеймени, подиграни и оплюти. Доказали са, че не мислят да мързелуват и да чакат някой да ги храни наготово. Коя какъв късмет ще има в живота, ще се види занапред.

43

Анонимен

преди 3 години

Тая година ще броят до 19. Кооооо - Вид... 1..2..3..4..5....19 .Ееееееее ...

42

Разстроен

преди 3 години

Ееее тая година няма да има пияни, полуголи девойки.

41

Анонимен

преди 3 години

Хайде хващайте се на работа, довечера пак ще дискутираме. Но толкова много злоба по адрес на хлапетата е смущаваща.Всеки има право да отпразнува края на детството и навлизането в живота. Няма нищо странно в това, че всички зрелостници не са еднакво интелигентни и нямат еднакви виждания дори по отношение на празнуването.Да са живи и здрави и дано имат късмет занапред.

40

Анонимен

преди 3 години

До *** 33Около поредния комплексар родители масово наемат къщи извън големите градове! Ако не знаеш! Не съм мерудия, а шарена сол! И тук не си в час! Подправка съм само за изискани селски манджи!