65

anon

преди 3 години

Кофти работа. Но много хора са в същото положение и в България - с много болести и без доходи. Какво прави тази Българка в Германия по-специялна, че да трябва да се помогне на нея, а не на милионите бедни пенсионери в България?

64

Анонимен

преди 3 години

Безкрайно ме учудва безсърдечието,злобата на някои коментиращи тук,не мога да повярвам,че съществуват такива коравосърдечни хора,без съчувствие към хората,явно са обладани от някаква форма на психопатия!

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкак така живее от осем години в Германия но няма осигуровки, какво точно прави там това не са осем месеца

62

Анонимен

преди 3 години

а в същото време българите дават 200 милиона на мутрите с хотелите и им намаляват данъка на 9%, браво българи велики сте!

61

Ненчо

преди 3 години

Не се ли чудиш защо хората бягат от БГ и не искат да се връщат ?

60

Анонимен

преди 3 години

Спи в кола, но не може да поиска от посолството съдействие да се върне. От какво живее там? А снахата и внука? Отиват в чужбина уж за по- добър живот, а после са доволни да ги натикат 15 човека в една стая

59

наглост

преди 3 години

Толкова топ лекари ни прибраха- обучени и натрупали опит за сметка на българския данъкоплатец и сега нали колко сме се натоварили с една болна жена... Наистина ли?

58

Анонимен

преди 3 години

Боже колко мъка. В Германия всеки роботещ е осигурен и може да осигурява и семейството си. Социала също поема осигуровката. Как тази жена просто живее на улицата не знам. За съжаление много са такива. Незнанието на езика и "помощтта", от турци, като в Доизбург раждат много такива истории. Ако си плащаш сам здр. осигуровка дори и семейна е 150 ?.

57

Сп???нс

преди 3 години

Като цяло , повечето западни държави имат програми за интеграция, но трябва да проявиш някакъв минимален интерес.

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПлюеша кръв, тялото й било в рани, ама не знаела от какво е болна. Абе вие съвсем за канарчета ни взехте. То такова ниско ниво на пропаганда дори Работническо Дело не държеше. Истинска трагедия сте начоследък с тези статии спуснати от НПО центъра......Ако не знае езика,нито може да се лекува и ако не и кажат,как да знае от какво е болна?А 65 годишна жена от България е абсурд да е неграмотна,защото образованието беше абсолютно задължително за всички през соца,явно не разбира езика

55

Анонимен

преди 3 години

До азОткъде пък знаеш,че е ромка? Винаги,когато се случи някое нещаститие с някой човек,го обявявате веднага за ром и подминавате,тази жена е преживяла голяма трагедия,умира сина и ,а тя е на улицата и болна.Милосърдието явно е непознато на много хора.Католическата организация Каритас,също помага на много хора,добре,че има такива организации,които дават надежда и шанс на хората!

54

Анонимен

преди 3 години

До Човек Това за морето може да е вярно, но се отнася за хората, човеко. За какво е това море, нали се борим то да е чисто. Да не сме в Индия. В соца всеки си знаеше мястото. Айс.

53

Анонимен

преди 3 години

Може би е неграмотна от тяхна (немска) гледна точка защото не знае никакъв немски. Те не знаят дали е неграмотна на български. Защо всички смятат, че е от ***? Жената е загубила сина си и е много болна, вероятно и депресирана , и не е била в състояние да учи и работи

52

Анонимен

преди 3 години

Либералната демокрация е по *** и безсмислен строй от всички предходни взети заедно.Какво точно допринася Германия като приема цялата световна *** да вегетира грозно.

51

аз

преди 3 години

В средата на март Ангелова е оперирана в една мюнхенска клиника - безплатно, но при условие, че плащането ще бъде извършено впоследствие.-----------------------------------------РБ да плати за неграмотна цитанка, която не проработи нито ден и не платила никога осугеровки -

50

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно да има неграмотна българка, повтарям българка на 65 г. възраст.Абсолютно.

49

Човек

преди 3 години

Да спре всички лекарства и да изкара цяло лято на море при приятел или с помощта на добър човек, който да я съжали и спонсорира. Капитализма е отровен и не по-малко лош от комунизма. Германия за бежанците.. Там е загубила сина си от рак.., а вероятно е на медикаменти или е вксинирана с нещо. Според медицинските журнали това е автоимунно заболяване свързано с реакция от вксини и лекарста. Таласотерапия - медицина на повече от 3000 години.. морето лекува всички страдания - и душевни и физически!

48

Анонимен

преди 3 години

Това го четох вчера в друг сайт,никакво съчуствие обаче не се породи у мен,не знам защо а, всъщност знам но не е политкоректно да го напиша.Иначе а дано българкатакоято е и неграмотна да оздравее.

47

Анонимен

преди 3 години

Плюеша кръв, тялото й било в рани, ама не знаела от какво е болна. Абе вие съвсем за канарчета ни взехте. То такова ниско ниво на пропаганда дори Работническо Дело не държеше. Истинска трагедия сте начоследък с тези статии спуснати от НПО центъра.

46

Анонимен

преди 3 години

важното е завреният зет е добре, пасе си тревица и е доволен от хилядите прогонени българи, а да той е ...