18

Анонимен

преди 4 години

Добре ще се нагуши световната злобна организация. Дано Тръмп ги ликвидира и освободи човечеството.

17

бай х

преди 4 години

нашите ,,учени,, от бан джуркат ли молекулата ? нали така каза баш тоолуп паша

16

Анонимен

преди 4 години

Питай мъск.

15

къх

преди 4 години

Кой ще си кръсти детето Аденом?

14

1234

преди 4 години

Точно одобрената от Гейтс няма да ползвам!

13

Анонимен

преди 4 години

"Светът харчи около 7,5 трилиона долара за здравеопазване всяка година, почти 10 процента от световния брутен вътрешен продукт, а спрямо днешните тенденции над пет милиарда души няма да имат достъп до тези основни услуги до 2030 г."---------------------------------------Колко мъка има в тези констатации. Огромни пари, събирани от всички и достъп до здравните системи само за най-богатите и привилегировани.

12

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Ако тази епидемия ни научи на нещо, то е да не вярваме на СЗО.Този етиопски марксист може да не се пъне повече.

11

123

преди 4 години

Значи, изхождането на горния означава нещо от типа-бременноста по принцип трае 9 месеца, но ние наехме 9 жени и ще я съкратим до 1 месец.... То сякаш има политик да не лъже маже и целува ***...

10

...

преди 4 години

По време на подкаста Мъск разказва как имплантът ще бъде поставен в човешкия мозък: Ние буквално отрязваме парче от черепа и след това инсталираме там устройството Neuralink. След това нишките на електрода се свързват много внимателно с мозъка и всичко се зашива....Размерът на дупката в черепа ще бъде не по-голям от пощенска марка. След като всичко е зашито и излекувано, никой няма дори да предположи, че имате инсталирано това нещо [в главата], уверява Мъск.

9

Анонимен

преди 4 години

СЗО=Гейтс

8

Анонимен

преди 4 години

6 хем си прав хем не си. Елон мъск има проект за чипиране. Ей на четиМного скоро технологията Neuralink, която комбинира възможностите на човешкия мозък и компютъра, ще се тества на хора, заяви Илон Мъск, основател на Tesla и SpaceX, в подкаст на Джо Роган.Компанията Neuralink, един от основателите на която е самият Мъск, разработва от няколко години ултратънки електроди, които се имплантират в мозъка, за да стимулират невроните

7

---

преди 4 години

руснаците междувременно засилиха атаките към компании потенциални разработчици на ваксина и се опитаха да откраднат ценни данни.но се фукаха ,че са готови с ваксина - явно интелектуалният им потенциал стига само за напразно хвалене и кражби.

6

Анонимен

преди 4 години

Те ако искат да те чипират, вече са го направили. Например, чипа може да се вкара и във ваксина срещу Тетенус..? А..

5

Анонимен

преди 4 години

Такааа, дойдохме ли си на думата? Светътхарчи 10%от бвп за здравеопазване. Светът включва и 1.5 милиарда китайци и още толкова индийци. Ние къде сме? Под 4.5% от бвп е за здравеопазване у нас. Хващен?

4

Анонимен

преди 4 години

Никаква ваксина! Искаме лекарство!!!

3

ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ

преди 4 години

Ваксина може да има най-рано след 1 година, а най-сигурно след 3.За да има сигурна ваксина, която да започне да се прилага масово, трябва да се направят редица изпитания, които изискват време.Недостатъчно изпитани ваксини се правят само при епидемии с много голяма смъртност като еболата, където смъртността е 70-80%.Това е оправдано, защото болният така и така ще почине.За коронавирус смъртността е под 1%.При него няма защо да се бърза и да се рискува живота на хората с недоизпитани ваксини.

2

Chchchchch

преди 4 години

Чипирането предстои

1

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Ваксината си я наврете там, дето слънце не огрява !