38

Наблюдател

преди 3 години

Това се казва уважение към Патриарха на българската литература Иван Вазов!

37

Анонимен

преди 3 години

Реалните цени са по-високи от тези и мога да го потплътя с примери. Това горе са минималните по-скоро. Честно казано, няма никакъв шанс да инвестирам в квартали като Иван Вазон, Яворов и Гео Милев, защото сградите там са набори на Брежнев и никак не са ми апетитни. Колкото до спад на цените - мечтайте си. И аз си мечтая, ама няма да има такъв филм.

36

Анонимен

преди 3 години

До Хихи 26"Със сигурност, цените на хубавите жилища в престижните квартали ще вървят само нагоре"А дано ама надали...........ХА-ХАОт кой тупрак на дивата провинция си?!Не че ме интересува......

35

1

преди 3 години

...... Много хора осъзнаха, че хоумофиса не пречи на процеса на работа по никакъв начин, а хоумофис може да бъдеш където пожелаеш. Има фирми, които обмислят затваряне на офиси. Служителите им няма нужда да стоят в София, дори няма нужда да са били в София някога. Дали си давате сметка какъв ефект ще има това върху цените на имотите?

34

Анонимен

преди 3 години

"Манастирски ливади", "Кръстова вада" и "Витоша" са си откровенни гета напълнени с диви провинциалисти.Това НЕ Е София !!

33

Нека

преди 3 години

мизерниците с по 5 лева в джоба да не коментират темата. По-добре да отидат да нахранят кокошките...

32

Анонимен

преди 3 години

айде купувайте че свършиха днеска има утре няма айде айде два за лев

31

1

преди 3 години

2007 г. продавах една сграда на бул. Пушкин. Искаха й 1600 евро на кв.м. Бяха времена на еуфория, щяхме да настигаме европейските заплати, европейци спекуланти купуваха в България, вярвахме, че имотите ще свършат. Повечето знаем какво стана след това.От 2008г. не съм брокер, но ми се струва, че тогавашната еуфория я няма в момента. В Европа се очаква спад на имотите с 20%, в България още говорим за покачване......

30

Брокер

преди 3 години

Цените ще се увеличават, защото благодарение на мъдрото ръководство на генерал доктор инженер Бойко Борисов доходите нарастнаха над три пъти, и народа се видя в пари!

29

Пело от село

преди 3 години

Искам да си купя е гарсониерка в Обеля. Там има ли циг ани?

28

Анонимен

преди 3 години

daite spravki za prodajbi pokupki ot notaruisi s cenite i vsichko nema takiva blq blq

27

Пело от село

преди 3 години

Искам да си купя една гарсониерка в Обеля. Там има ли ***?

26

Кунчо Люлинския

преди 3 години

В монента, а и занапред никой нормален човек с пари няма да инвестира в имоти, ако не става дума за такива за собствено позлване.GAME OVER !

25

Анонимен

преди 3 години

V taq statiq mnogo dryn dryn q daite dokumenti aktove realni za pokupkoprodajbi nema takiva

24

Кунчо Люлинския

преди 3 години

До пецатаПеца, смени си дилъра брат.

23

Хихи

преди 3 години

Докато чакате да паднат цените, продължавайте да се тъпчете в грозните панелки. Със сигурност, цените на хубавите жилища в престижните квартали ще вървят само нагоре.

22

ЕВО

преди 3 години

Много трезвен поглед,като отражение на ***,брокери,*** и безкрайното ръсене на стригана овча вълна,прана и непрана показва категоричното поскъпване на имотни дялове,дворци и палати в"Овча купел"!Идеята е стрижи,стрижи и за бъдещето много,много не му мисли!

21

пецата

преди 3 години

Предричам в коментарите среща на чакащите (от 96та големия сняг)намаление на 50% на имотите и най накрая да си купят тристаен в центъра на софия с мухлясалите 15000$ лежащи под матрака от 24гСега е времето на големите риби и тв щв изкупуват имоти след 2г следва нов скок на имотите с 30% , след 10г цените ще са двойни

20

Анонимен

преди 3 години

До РЕНТИЕРАз си купих апартамент-142 м2 в Манастирски ливади на 1400 евро за квадратен метър. Сега са по около 1000 и клиенти няма.

19

Анонимен

преди 3 години

Спестете си парите. Вместо да давате пари на брокери и мутри, съберете сума за да могат децата ви да емигрират в някоя бяла държава! Тук ще останат само ***, не ги ли виждате по улиците.