78

ха-ха

преди 3 години

Дрън-дрън, че даже не се трае.Статията е от в.Труд , а той пък се позовава на анонимна агенция за имоти...А в БГ има над 12000 агенции...т.е. "една жена каза..."Че даже и центове могат да сложат в цената.А поне 90% от сделките не са по реални цени.Подобни статии мога да пиша през 2 минути.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анониментова е подобен случай на онази нова жилищна сграда в елитен район на варна,която пламна и щеше да изгори до основи,защото се оказа,че стените и са изградени от евтин стиропор и пластмаса!

76

V

преди 3 години

За 1549 евро за квадрат ще си вдигна сам замък на много по хубаво място. На бас че за толкова мой да си купиш нещо и на лазурния бряг .Съвсем изкукаха тез хора. То са задава глад и депресия те имоти щели да продават.

75

Анонимен

преди 3 години

До Мунчое как да има клиенти като основния донор на купувачи и наематели беше и си остава провинцията.ама тя провинцията се опразни-останаха само ромите и пенсионерите.в този смисъл моят съвет към софийските брокери е да се качват на колата и да отпрашват към ромската махала в пазарджик примерно та белким някой се навие да им купи гипсокартонкатав малинова долина!ама едва ли-те ромите са категорични-не искат апартаменти,искат къщи с двор гараж и градинка с цветя

74

Анонимен

преди 3 години

До Иванов 85Панелката си е панелка ако ще и на марс да е!!!В Манхатън панелки НЯМА !!В Лондон панелки НЯМА !!В Париж панелки НЯМА !!В село София панелки колкото щеш.

73

Мунчо

преди 3 години

Цените на имотите скачат, младите се завръщат в България, доходите нарастват, има голям интерес за почивки на нашето Черноморие.....Това сайт за фалшиви новини ли е?

72

Анонимен

преди 3 години

нема що ,иван вазов бил най скъпият....като цяло софия е тиня

71

Мично Празников

преди 3 години

Тази статия за цените в кварталите на София не трябва да е в секция новини, а в секция история....Рецесията, която ще се усети някъде през есента ще е хибрид между ситуацията през 1945 година и Виденовата зима. Само да се молим тази година да има добра реколта, че да се подсигури изхранването на населението, а имотите няма да са приоритет поне 5-7 години. Ако брокерчетата не са се събудили от мокрия сън за покачващи се цени, то ще си е само за тяхна сметка.

70

Pen

преди 3 години

Само дето в статията никъде не пише нищо за 2020 година :)) Единствената година която е спомената е 2019. Ех брокерчета гладни и долни....

69

Анонимен

преди 3 години

Цените на квадратен метър стигнаха 1594 евро за кв.мТОВА КОЙ ГО ТВЪРДИ; ЩЕ ГИ ВИДИТЕ ТИЯ ПАРИ ЗА КВАДРАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

68

Иванов

преди 3 години

Цената на имота е според местоположението. Затова едно е панелка в Лозенец, друго е такава в Обеля.

67

Анонимен

преди 3 години

В Иван Вазов 95% от жилищата са ПАНЕЛКИ!!!!Кое ему е престижното??В района на дкторската градина има 5-6 читави сгради и толкова.Кое му е престижното???В Лозенец 85-90% панелки а останалото е "ново строителство" с качество НУЛА.Кое му е престижното??Центъра е основно с полурухнали сгради на по 70-100 години.За останалите райони на София пък няма какво да говорим ИЗОБЩО.Какви цени, какви 5 лева.......

66

Даас

преди 3 години

Един голям балон,ще обърнем пословицата в тоя случай.Не е луд този който дава баницата а този който я яде...факт.

65

Анонимен

преди 3 години

Купувай в Лондон на евтиното тогава. 250 000 паунда за имот и 4-цифрени данъци всяка година. Аз имам апартамент 105 квадрата в София и данъкът ми за 2019 беше около 200 лв.

64

Кого лъжете?

преди 3 години

Бизнесът при брокерите не върви! Всеки ден има платени статии колко се повишили цените на имотите.

63

hahaha

преди 3 години

Че те цените в Англия са по ниски..... Тръгват от 500 паунда в слабо населени райони до 9000 в Лондон. Самостоятелна къща с отворени кухня/трапезария, всекидневна (първи етаж) и 3 спални (2 бани) на втори етаж, гараж и градина струва под 250к. Вие ще ми искате 100к евро за двустайна панелка.....

62

Мунчо

преди 3 години

Ей, този народ не разбра, че пазарната цена не е цена ПРОДАВА, а сумата, за която се сключва сделката! Средна цена на ПРОДАВА може и да е 5000 евро, и какво от това, като няма сделки? В затворен комплекс, който се строи до нас, цените миналата година бяха 1400 евро/м2, сега ги дават по 800, и нямат клиенти!

61

Анонимен

преди 3 години

До Българин007Не! Иглата проби балона. Сега крещят тея, дето живуркаха от него и викат с пълно гърло "БАЛОНЪТ Е ЦЯЛ!"

60

Анонимен

преди 3 години

Те може да са скъпи, но не означава, че са оправдани тези цени. Сал за едната локация и слава, никой няма даде 500 000 лв за имот в сграда строена по време на Виетнамската война и след това да му трябват още 100К, че да го приведе в нормален вид за живеене. Ето затова там предлагането е слабо. Като човек може да си купи малко по на юг нещо чисто ново, тухла и директно да минава към мебелите без да го мисли много. Хвали се, че си в Иван Вазов, макар и в панелка на 50 год.

59

Анонимен

преди 3 години

ЦЕНИТЕ СА ЗА 50/60 Г ПАНЕЛКИ, ПРОЯДЕНИ ОТ *** И ПЛЪХОВЕ, А НА НОВОПОСТРОЕНИТЕ ИМОТИ...И 610ЛВ МИН ЗАПЛАТА- ДА БЕ, АМИ ТЕ НАБЛИЖАВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ, А ТАМ МИН ЗАПЛАТИ 1500/2000 ЕВРО- АЛЧНОСТТА ЩЕ СМАЖЕ СВЕТА.