98

1

преди 3 години

В Изток офертите на зелено в момента започват от 1800 евро/квадрата, за сграда , която ще има акт 16 2022 есента...За вече готови цените са между 2500 и 3000 евро, ново строителство, стари и за сериозен ремонт вървят по 2000 евро/квадрата. Информация от преди седмица.Горен Лозенец 3500 -3800 евро/квадрата за ново строителство.Младост 1300-1500, акт 14, стари панелки вървят по 1000евро/кв.м. Квартали без улици, канализация и бъдеще вървят по около 1000евро ново строителство.Цени прекалени.

97

Анонимен

преди 3 години

До До 101и къде е това в софия?ами след като в твоята кооперация няма скандали и купони значи и ти живееш с грохнали пенсионери както и аз.и аз преди живеех в елитен столичен квартал ново строителство със съседи IT специалист и лекарка...няма такива откачалки.стават в 3 ч.през нощта и започват да местят мебели и да пускат музика.

96

До 101

преди 3 години

Братле, ти живееш с изкукали пенсионери и какво като си близо до центъра? То пък един център. Ходя за 5 мин. до работа, в малка кооперация в която няма купони и скандали.Гледката ми е към Витоша, тавана ми е 3.10 и прозореца на апартамента ми е по висок от твоя таван.

95

Анонимен

преди 3 години

До ЗА ПОЯСНЕНИЕтова,което си написал е чудесно...но я ми кажи какъв е смисъла да живееш на 5 минути от болница,басейн,парк,училище и т.н.след като трябва да съжителстваш с най-малко още 50 човека в един вход пък било то и в центъра на софия.ти не можеш да си представиш какъв ад е,когато става въпрос да се дават пари дори и от такива "богати" столичани,на които пощенските кутии преливат от съобщения за плащане на сметки към всичко,което можеш да си представиш!

94

Анонимен

преди 3 години

Когато дълго време се стискаш, накрая не издържаш и оцапваш гащите. Същото ще се случи и със строителите, които сънуват, че в тази икономическа катастрофа, която се задава, някой ще им плаща по 1000 евро на зелено в Люлин 10.

93

Анонимен

преди 3 години

В Центъра имотите отдавна са над 2000 евро квадрата. Може би има някакво различно тълкувание на Центъра. В началото на 90-те срещнах обява за апартамент в Центъра, който беше в Люлин. Може би и тези крокети така си представят центъра на София.

92

ЗА ПОЯСНЕНИЕ

преди 3 години

Цените на имотите се определят от качеството на живот, което се предлага в даденото населено място. Нормално е в старите софийски и зелени квартали на 5 мин от центъра, болници, училища, басейни, стадиони и паркове, да са в пъти по-скъпи от голите кални поляни в покрайнините, в които никнат като гъби на гъсто жилища с подтискащо ниски и скосени тавани намаляващи чувството за площ и с малки прозорци с гледка към гащите и сутиените на съседите с отстояние 2 метра. Като нямате пари, толкова.

91

Анонимен

преди 3 години

Не ми се връзват тези цени на моя опит. Преди две години продадох двустайна панелка от 64 квадрата в Младост строена 1975 година за 76000 евро, което е 1190 евро квадрата, като веднага скочиха много купувачи, т.е. можел съм и за повече да я продам. В блока, където сега живея в Центъра на София, преди 7 месеца продадоха двустаен апартамент от 72 квадрата за 145000 евро. Аз съм пуснал за продажба 75 квадрата апартамент в Центъра за 160000 евро.

90

.

преди 3 години

Този курник на снимката със статут "жилищна сграда" ли е?

89

12МСП

преди 3 години

Интересуват ме цените в Ж.К Яворов/бивш ж.к.Ленин/,а не в измисленият квартал "Яворов",който преди това се наричаше "Военна академия",защо към него са прикачени всички улици с имена на войводи,както и :Ул.Янтра,ул.Тича,улИван Асен 2,Виктор Юго ,Ракитин Авицена,Омуртаг и т.н.

88

Анонимен

преди 3 години

хаха тоя блок на снимката ли е 1600 евро на метър това го прави най- скъпата панелна конюшна на кутийки в целия свят, никой нормален не би живял в такова нещо,подходящо е за хора с ментални разстройства, затова

87

Анонимен

преди 3 години

До Мично Празниковлошото е,че столичани въобще не осъзнават какво ги чака и си мислят,че като излязат по витошка да си пият кафето проблемите са им решени...а тепърва финанасовото цунами ще опустушава огромните мегаполиси.милиони без работа,десетки хиляди се редят на опашки за безплатна храна в ню йорк,чикаго,сан франциско,лос анжелес и т.н.буквално вчера имаше репортаж за един от най-богатите и скъпи градове в света-женева,където хиляди се редят за безплатна топла супа и къшей хляб!

86

Анонимен

преди 3 години

До Мунчоникой млад българин не се върна...върнаха се ромите,които европа изгони,защото вече не им трябват...екплоатират ги на полето,вземат им данъци за какво ли не и накрая,когато се разболеят-обратно в българия да се лекуват.и нищо,че никога не са плащали здравни осигуровки.ама западнякът много добре си знае сметката.

85

Приятел

преди 3 години

Защо ми се струва ,че някой близък до Днес.бг иска спешно да си продаде стария панел в "И.Вазов"?

84

Анонимен

преди 3 години

Смях.Подобна "информация" всеки може да получи и в близката бакалия ,докато чака на опашка.

83

Анонимен

преди 3 години

Гнусни грозни нещастни соц панели, а нивото строителство е същия хал!

82

Анонимен

преди 3 години

Дано хората, четящи статията прочетат и коментарите под нея, и да не се връзват на платените последни напъни на имотната мафия да задържи статуквото. А, що се отнася до двама-трима цъкащи минуси, вероятно са или безмозъчни *** или брокерски ***.

81

неразбрал

преди 3 години

Тези 1594 евро/кв.м са с ДДС , или без ДДС?Защото без ДДС цената е "само" 1328.33 евро.И тази "агенция" ,на която се позовавате дали не послъгва?

80

Рекламист

преди 3 години

Ама аре да слагаме надпис"Продуктово позициониране". Няма месец да не пускате подобни статии ама като гледам колко сгради са без осветление и пердета, виждам колко продавате. 2021 г. ви чакам на трудовия пазар- и строителите и банките.

79

Анонимен

преди 3 години

Като я гледам тази панелка на снимката не ми мяза на елитен квартал :D