138

Анонимен

преди 3 години

Един път пишат, че падали цените, друг път, че се качват. ж.ж И. Вазов е наистина хубав квартал. Тих и близо до центъра. В Обеля трябва да си много загазил за да живееш. Депресиращо действа името на квартала.

137

Анонимен

преди 3 години

Европейско Гето

136

Анонимен

преди 3 години

Откак като наемател в Лозенец снесох комшията с все инвалидния му стол от 4-ти етаж, понеже линейката дойде с кльощави докторка и шофьор, още тогава разбрах, че тези имоти не струват. Стареца беше затворник в собствения си дом, понеже не можеше да изкачва стъпалата. Редовно носих детската количка на друга комшийка, че мъжа й пожарникар все беше дежурен. Не стават жилищата ни за млади, ни за стари. Това е "елитния" квартал. За какви пари изобщо се говори, като не става за живеене?!

135

Анонимен

преди 3 години

А който си има представа от икономика и инвестиции кътка 20г кинти, докато след този период я му стигнат за едни ***, я не.

134

Анонимен

преди 3 години

До ролинггстоууннссИ който си няма представа от икономика и инвестиции буха кинти в надценени активи ;)

133

ролинггстоууннсс

преди 3 години

Да , скъпо е, но парите се обезценяват, и то много. И който кешира големи пари от заплати като Айтита и разни такива , нали трябва да ги вложи някъде или да ?

132

Анонимен

преди 3 години

Въпреки такива като Цецо и разни други държавни чиновници с големи заплати разследващи корупцията, дето копуват в Изток за по 400 евро квадрата, пак е на второ място.

131

Анонимен

преди 3 години

Дори и притокът на хора от провинцията към Сф да е намалял, то същите се размножават в столицата. Недостигът на детски градини и училища доказва това.В този смисъл тяхното потомство ще изпита "глад" за жилища рано или късно.

130

Анонимен

преди 3 години

Значи почти 1,500 ? за кв/м!?Шъ рече, за 100 кв/м.... 150 000 ? !?У Софето?????-)))))))))))))Абе, де са данъчните, бе, спът ли????Една бърза проверка на доходите на "новите собственици" и държавата шъ напълни празната хазна!Но, пък от друга страна у Бг "За Кокошка - няма прошка, а за Милиони - няма закони!"Нъл тъй, бе, Гешев!)))))

129

Анонимен

преди 3 години

В Лозенец кооперациите нямат асансьор. А като решиш да ремонтираш апартамент от 70-те и майсторите искат двойни тарифи за качване на тонове матриал. После пък качваш всичко на гръб - торби с зеленчуци, каси бира и т.н. И затова ли да дам 1600 евро на м2 после цял живот да мъкна на гръб по етажите.

128

V

преди 3 години

Бързуу не останаха имоти. Ще си мечтаете само за 1500 ? на квадрат за панелка в ,,широк център,, ама няма да има .

127

Анонимен

преди 3 години

Тия брокери на китайска дрога ли са? Има ли луди да купуват на зелено? Кога данъчните ще направят пълни ревизии на покупко- продажби от миналата година и ще проверят сметките на продавачи и купувачи?Сивия сектор наречен строителство и майстори трябва да изсветлее!

126

до Иванов

преди 3 години

Изобщо нямаш представа от цените в Павликени.И стига сте се заяждали с градчето, в което няма безработица и ромите не крадат по къщите, а обират исторически ценности от полетата наоколо - монети, амфори ши т.н.

125

Анонимен

преди 3 години

При 30000 непродадени апартаменти е логично цената рязко да нараства...в мечтите на брокерите. ,,Колкото повече,толкова повече." - казваше Мечо Пух.

124

обективен

преди 3 години

Обикновен човек прекарва средно по 10-12ч в дома си ,от които около 8 в леглото.При условие че в събота ,неделя и един месец в годината не отсъстваш, средно около 10-15% от времето си можеш да се наслаждаваш на дома си.Заслужава ли си да работиш и да пестиш 20-30 години от живота си ,за да имаш някаква старееща ,амортизираща и поевтиняваща собственост?Нека всеки си зададе този въпрос ,преди да плати 1954евро ,за квадрат в "Ив.Вазов".АЗ-НИКОГА!!!

123

Анонимен

преди 3 години

Който търси намира. Не им се хващайте на надутите цени, за да се отчаяте и да купите скъпо. През 2013 година купих на големия си син апартамент 450 евро кв. в. Миналата година купих на маркия си син апартамент 713 евро квадратния метър. И то в хубави квартали на по 300 метра от метростанция.

122

Alex the Great

преди 3 години

до115.- Нещо си се объркал. В България в провинцията има все още чисти места с добра инфраструктура , с добри съседи и хубави къщи с дворове. Все пак ромските фамилии нямат всичкото злато да изкупят всички села. А за градовете в прованса също е така - има все още чисти места. Иначе на Кайманите сме добре.

121

анон

преди 3 години

Мой прител цял живот живя в Бъкстоун и каза, че не издържа вече. Взе си къща в Перник и сегае доволен

120

Icaka

преди 3 години

И защо пишете глупости????? Навсякъде има отделни имоти, които струват скъпо, но като цяло цени от 1500е на кв ще съсипят купувача. За сметка на това строителя ще е предоволен. Както казваше един мой авер, ай сиктир дръжте си ги :))) От тия надути статии хората няма изведнъж да се юрнат да купуват...

119

Филип

преди 3 години

Ами София е най прекрасният град на света ! Столица на най богатата държава ! Затова квадрата трябва да е поне 10 000 евра !