23

в момента има ли?

преди 4 години

в момента в парламента има ли един човек ,който не бих напсувал?Малко обобщение:-ГЕРБ са алчни,крадливи,лъжливи,некадърни,подли и безсрамни.-БСП са крадливи , некадърни и защитават руски ,а не български интереси.-ДПС са крадливи, подли и преяли с власт благодарение на ГЕРБ-патрЕотите са толкова обединени ,колкото и патриоти - и са направо безмозъчни-Воля - не можеш да ги различиш от ГЕРБ - безлични слагачи.

22

Активист на БКП

преди 4 години

От днес ГЕРБерското робство става занонно ! Дано не продължи 500 години...

21

да,да ама не

преди 4 години

ПРОСТО любопитство! Прочете ли някой министър,депутат, или поне някой техен съветник закона за защита на населението при бедствия и аварии! Закона е доправян много пъти именно поради факта, че го правиха и гласуваха набързо! Дали ще си спомнят поговорката:" бързата работа - срам за майстора"! Дали ще осъзнаят, че бързото гласуване на закон, като правило води до хаос в прилагането, противоречия с конституцията и/или други закони!

20

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Шумкарите знаят само едно... - дай пари, дай пари, ами дайте и вие един път м****** ви популистка...

19

Анонимен

преди 4 години

Направо бегайте от проклетата територия .

18

анонимен

преди 4 години

АКО СЕ ПРИЕМАТ ППРЕДЛОЖЕНИЯТА - ЧЕСТИТО ВИ ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТИКВАТА. ТОГАВА НЯМА НЕОБХОДИМОСТ ОТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ КОЕТО СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА САМО ТО ГЛАСУВА И ВЗЕМА РЕШЕНИЯ ПО ЗАКОНОДАТЕСТВОТО. ТИКВАТА ДО ИЗБОРИТЕ СИ БЕТОНИРВА ВЛАСТТА А НИЕ ОВЦЕТЕ ЩЕ МУ ИГРАЕМ ПО СВИРКАТА. МОЖЕ ДА НИ ЗАБРАНИ ЕДНА ГОДИНА ДА НЕ ИЗЛИЗАМЕ ОТ КЪЩИ И ТОЙ ДА БЕЗЧИНСТВА КАКТО СИ ЗНАЕ. ДАНО ИМА РАЗУМНИ ХОРА В ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА ИНАЧЕ ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИЯ.

17

Смях

преди 4 години

Моля, БСП да финансира своите предложения с партийната си субсидия. Нали е национално отговорна партия. Уж де...

16

да,да ама не

преди 4 години

Обявявам Залагане - кой ще познае : колко пъти ще ремонтират, доправят, преправят този закон / със сигурност РР ще го върне за нещо / след публикуването в Държавен вестник? Аз залагам на 17 пъти!

15

да,да ама не

преди 4 години

Новия закон е тюрлюгювеч! Има за здравето, има за шпиониране на населението, има за складовете с горивата, има за данъци и такси, има....! С такива "готвачи" - жална ни майка България!

14

Анонимен

преди 4 години

Как са станали депутати, ако обществото не те признае не можеш и обущар да станеш. Вота трябва да е мажоритарен и да се избират от народа. Това не е народно събрание, а партийно събрание на комунисти от всички партии.

13

Анонимен

преди 4 години

Като мине 30 Юни, какво ставя с работниците, щом спират 60/40

12

Анонимен

преди 4 години

Тия като ги гледам всичките са в рисковата група туриха си щаб със Мутафчийски начело да им върши работата щото са неграмотни.

11

Анонимен

преди 4 години

Да пукнат дано всичките от всички партии комунисти дето не се наядоха ,защото в това Н.С. са само комунисти и отрочетата им дето са се нагнездили на народна издръжка ! Пребоядисаха се във всички цветове и винаги вървят след народната трапеза некадърниците защото не знаят как да работят със ръцете и умъ си !

10

Анонимен

преди 4 години

Тизе не трябваше ли да минат тест за обща култура и интелигентност пред МЕНСА някой с IQ 20 ще ти решава някакви закони и то касаещи здравето ти Парламента трябва да се закрие и депутатниците да се избират мажоритарно.Какво стана с референдума на Слави и подписите на 3 млн човека.

9

Анонимен

преди 4 години

Дано да склонят и да променят текста в закона с парламентарно одобрение. Другото просто превръща здравния министър в бушон и заложник на МС и на министър председателя. Има и други неясноти.

8

Анонимен

преди 4 години

До 3Корнела няма да спечели никога ако ще златен дъжд да завали от небето.

7

Анонимен

преди 4 години

Суджук баба и двеста и четиридесетте разбойника, ще решават какво да усвояват(крадат) и как да щавят народа. Че бойкономиката се крепи на глоби, данъци, такси, видими резултати и ***. А два месеца глад е много време.

6

Анонимен

преди 4 години

Почитателите на събития и фитнес имат прекрасна възможност да се организират и да почистят околоблоковите си пространства организирайки безплатен евент/така модерна дума напоследък/ за фитнес на открито. Единствено трябва да спазват дистанция.Няма нужда само да реват и да чакат помощи.

5

Анонимен

преди 4 години

до 2 В 6 часа сутринта кое заведение било претъпкано??? )))))

4

Анонимен

преди 4 години

Затвор за Ананиев, никъде персонала по заведенията не е тестван за Короната хората си пипат маските слагат ги, махат ги, под брадата над брадата.