12

Учуден

преди 4 години

"Експерт: Системата за дистанционното обучение работиУвеличават се резултатите в положителна посока"МОЛЯ!!!А, то Такева го казала...Ясно!

11

Анонимен

преди 4 години

Глупости!

10

Анонимен

преди 4 години

Кой има интерес от затъпяването на българската нация? Нищо добро няма в това да се "роботизира" подрастващото поколение. Да се губи връзката с реалният живот, за сметка на виртуалния, води до самоунищожение в буквалният смисъл.

9

Един от Северозапада

преди 4 години

"Системата НЕ работи, защото система няма! MS Teams не е систена за обучение!"----Може да не работи, но някой някъде е платл едни пари на Майкрософт, получил е добра комисионна, и щат не щат, учителите доброзорно са принудени да работят с това, даже пароли за всеки ученик им раздадоха учудващо бързо, като знам, как мудно работи системата на образованието, дето на ръководни места са Калинка до Калинка...Явно голями пари/комисионни/ са играли, и трябва да изкараме експеримента успешен...

8

Един от Северозапада

преди 4 години

Вече сериозно се замислям, ако и след 15 септември има дистанционно, да накарам жена ми да напусне системата.В крайна сметка, психическото и физическо здраве на жена ми са по-ценни за мен, отколкото министър, експертки и директори на училища да си начесат егото и бодряшки, по герберски, да рапортуват колко са успешни, и как за няколко дни училището е влязло в 21 век.А има и семейства, дето даже и телефон нямат, да не говорим за лаптоп, на всяко дете....Пълна демагогия пак!!!!

7

Един от Северозапада

преди 4 години

На маймуни буквално обърнахте Българския Учтел....Някой от началниците, на всички нива, би ли издържал само 1 ден дистанционно обучение? От сутрин 8 часа, до вечер 20 ???Добре че се махнах преди години от системата, съжалявам обаче съпругата ми, тя е принудена да търпи и капризите на учениците, и да обяснява по 3 пъти и на тях и на родителите им след 17 часа, какво точно да направят, да попълва всякакви отчети , да води сайт на училищато и да качва какво ли не, при това-под напрежение, цял ден.

6

Един от Северозапада

преди 4 години

От все сърце пожелавам на "експертката" , да я лекуват доктори, и това да са го учили дистанционно.Или всичката техника в дома им, аудио, видео, битова , заедно с автомобилите на семейството, да я оправят все завършили дистанционно майстори.От все сърце и го пожелавам!!! А за това, че учителите , работещи по тази система са вече без нерви, и заети не `16 я 18 часа в денонощието, че са влязли в един куп платформи и приложения, за да работят, че след обяда не спират да ги тормазят шефове-не говоря

5

Анонимен

преди 4 години

След този срок от учебната година преминал при дистанционно обучение, общата култура на българите се е повишила главоломно! Това се дължи на всички приготвени от родителите домашни работи, в някои случаи дори за два или повече класа, според броя на отрочетата в семейството!

4

Пешо

преди 4 години

Ко каза?Ко

3

123

преди 4 години

Нищо не работи, родителите да работят или да помагат на децата.деца до 4клас не могат да се справят с тази уж работеща програма. Това четкане е за да получат заплатите си!!!

2

Анонимен

преди 4 години

То клубовете на дира не работят, пък системата за дистанционно обучение работела. Работи само фъкбуука на Колинс

1

6

преди 4 години

Системата НЕ работи, защото система няма! MS Teams не е систена за обучение! Точно до 4ти клас е тотален провал! То и за това махнаха матурите им.