18

SS

преди 4 години

ааа, сега ли се сетиха? Къде бяха тези 2 месеца и не съкратиха персонала на терен, ами изплащаха заплати за неработене? Също и много излишни началници, безсмислени разходи, а и бонуси - всичко това трябва да се омете! Лека-полека тиа се превръщат в добре платена паразитна структура

17

Анонимен

преди 4 години

Кога ще ми върнат пари или удължат картата за почти двата месеца карантина? Купуват нови автобуси а реват че пари нямат! Безобразие! Вече ще пусна жалба в КЗП.

16

Анонимен

преди 4 години

Добре би било тези дружества да се освободят от раздутия си административен персонал, който не върши никаква работа, а само тежи на изтънелия им бюджет. Сега е моментът!

15

ПроСоТо

преди 4 години

естествено че ЩЕ "ТЕГЛИ" КРЕДИТ въпросната "мобилност"!..После,за всеобща радост на сите софиянци,тоя кредит ше са изплати с по-високите цени на билетите...И естествено,"мотивировката" ще бъде:-"Ами заради ковида и неговата зла проклетия,са наложи да теглим тоя кредит,а вие си го изплащайте!..Нали искате обществото да участва в нещата?!-Ето,вече сте "вътре в играта"...-От нас кредита,от вас-изплащането"......."Харесвам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"..

14

Анонимен

преди 4 години

По цял свят градският транспорт е субсидиран от държавата/общината тук на печалба искат да са. Другата разлика е че по света не гледат как да източват субсидията с поставени фирми и надути цени а се стремят да е удобен и ефективен.

13

българин

преди 4 години

До 12 А ти малко по нагоре у САЩ Американофил!-:)

12

Анонимен

преди 4 години

Какво значи, съкращаване на разписанията?Врче,ще си остане завинаги ли, градският транспорт до 22.00 часа?А,нощните автобуси?После наесен и зимата, Самоковската Графиня Компирка,ще реве,че автомобилите са твърде много и,затова е мръсен въздуха.А,ако нямаш автомобил,как,ще се прибираш от работа след 22.00 часа,много хора работят и до 22.30,че и до 23.00,или за тях бакшишите с помпичките и смърдящите автомобили? Отделно и курс под минимум 10 лева,го отказват.Няма,да го бъде това.

11

11 българин

преди 4 години

Всички губехме... Няма къде да спреш и всеки беше с кола... Да няма закрити паркинги, но и сегашните места за спиране са много в центъра!Ходи спри 20г си мреджан на червения площад!

10

българин

преди 4 години

Да ме извинява ЦЗГМ.Ама когато нямаше платени сини и зелени зони е София? Тогава Губеше ли някой? Не! Ами да се върнат във времето когато хората Не ги притесняваха разни " зони платени"! Мокри сънища им се привижда май!-:)

9

Хм

преди 4 години

До 8Ми как да отиде като няма маска за автобуса.

8

Анонимен

преди 4 години

А в следващия репортаж от Франция на входа на метрото раздават безплатни маски.В ББ раздават глоби!!!!!!!Комунистите са така,само дерат народа!!!!!!!!После ГЕРБ били десни.Моляяяяя??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!Я пак!!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Те и тия дето пътуват ще ги изгонят с тия проверки с телевизия.В БГ само глоби,проверки,силово се действа с овцете!Колко го глобихте пита журналиста-мисир,ама максимално ли го глобихте?Най важни са глобите в полицейската държава Глобинистан!!!

6

Ужас

преди 4 години

Чака ни билет от 2 лв.най къстно от 2021г.

5

До 1

преди 4 години

Колкото и да е глобата някои никога няма да ги глобят

4

Аз

преди 4 години

Трябва да пуснат вече и нощните автобуси, защото много хора започват работа и имат нощни смени...

3

Анонимен

преди 4 години

Кога ще накарат ромите да си купувата карти и билети?

2

matthew perry

преди 4 години

На кой му пука за градския транспорт на София?!?!?!

1

Анонимен

преди 4 години

А колко е глобата за пътуване без билет?