8

Анонимен

преди 4 години

А Баджо,Беркамп,Марадона,Кройф,Бастен и Платини.Много бързо забравихме останалите.

7

Анонимен

преди 4 години

Гледам футбол от 1993г., за тези близо 30 години съм видял какви ли не футболисти, но това, което направиха Меси и Роналдо съм сигурен, че няма да го видя никога повече. Така че незавимисимо кого подкрепяте - радвайте се и оценявайте и двамата, че не им остава още много и след като се откажат всички фенове ще тъжим и за двамата.

6

Анонимен

преди 4 години

до 5 Даже и там отстъпват на Лионел! Дават пряк свободен удар с камера зад Меси. Меси прехвърля защитата и влиза топката между двете греди на 5 сантиметра раязстояние. Дето има един лаф " Обра паяжината"Такива голове от пряк свободен Меси има поне 10...

5

Анонимен

преди 4 години

А дали не е по-добре новите звезди да са на плейстейшън.

4

Анонимен

преди 4 години

до АтакистаАко си забелязал, така се случва и в тениса..младото поколение за нищо не става...Джокович и Надал които са на по 33-34 години пребиват от бой младите тенисистчета. Тъжно е не за друго, а защото няма на хоризонта никой.

3

фергюсън

преди 4 години

Ще минат поне 50 год. докато се роди следващият Меси ,ако свят светува !

2

АТАКИСТ

преди 4 години

Ми Меси и Роналдо играят на свръх обороти вече 15 години, бе франсе. Много ясно че ще им спада формата с напредването на възрасттта и въпреки това Меси на 33 години е пак в момента на първо място в листата на голмайсторите в испанското първенство този сезон, Роналдо е втори голмайстор с неговите 35 години в италианското първенство.Тия ПЕНСИОНЕРИ им разказват играта на играчи с 10 години по- млади от тях в момента! А тоя папагалчо Арсенчото тръгнал да говори за 21 годишния Мбапе.

1

Анонимен

преди 4 години

В следващите 20 години поне никой не може да стъпи на малкия пръст на Меси и Роналдо, Венгере!Самият Арсен Венгер иначе призна като го попитаха:- Кой е най- великият футболист за теб в историята ?- Лионел Меси!