27

Анонимен

преди 4 години

Вие не разбрахте ли, че тези PCR тестове не струват.По последни данни в Германия: на всеки 100 направени теста 15 са позитивни. От тези 15 само 2 са наистина позитивни, другите 13 също са негативни, както останалите 85. Това означава, че на всеки 100 теста около 13 човека са диагностицирани сovid 19 , без да са заразени. Това са истинските числа, които правителствата почти в цял свят крият. За сметка на това всяват паника и страх сред хорат.

26

123

преди 4 години

До Анонимен 24А защо не? Вас защо толкова ви е страх от тестовете? Едва ли хапят. А и без ваше съгласие няма как да ви тестват, щом има какво да криете и толкова се притеснявате

25

Анонимен

преди 4 години

Ко помага теста?Оздравяваш ли от него?Цък една чертичка и 30 лв на ***.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Много ли държиш да ти правят тест?

23

асдф

преди 4 години

И няма смисъл всички да ревете за тестове,колко били тествани еди в коя си държава. И с тестове и без тестове нещата, ще се извъртят в една посока, задължителна ваксинация с експериментална ваксина разработена по нова, неизползвана досега технология целяща намаление на човечеството. Затова трябва хората да отстояват правата си и да не допускат приемането на античовешки закони, каквито в момента приемат нашите мафиоти и другите такива по Света.

22

Въпрос

преди 4 години

За коя година става дума?

21

Анонимен

преди 4 години

Пловдивчани не прекалявайте с папая, че току виж сте дали положителен резултат.

20

Анонимен

преди 4 години

1000 теста и то в рамките на един месец, абе нема такива циркаджии като тия от НОЩ

19

Анонимен

преди 4 години

1 месец след началото на извънредното положение се сетиха, че трябва да имаме лаборатория и в Пловдив, в края на двумесечното извънредно положение тепърва ще почнем да тестваме и то 1000 човека само и ще го правим 1 месец... Колко сме бързи и експедитивни

18

Анонимен

преди 4 години

Само ще кажа че в Малта, която е с население колкото половин Пловдиска област са проведени 44 хиляди изследвания

17

афдф

преди 4 години

Значи някакъв софтуер доброволно, ще реши кой да бъде изследван. И след това положителните, ще бъдат изследвани и с PCR ,който се води несигурния тест и създателят на тази технология, Кари Мълис, многократно е казвал, че тя не може да се използва за тест.

16

Анонимен

преди 4 години

А после, Мангъров бил такъв, Мангъров бил онакъв, а?Ще дойдат на неговото, защото по цял свят го правят, само дето парите не стигат за масови тестове, там е работата!И лекарите са малко, а тези дето работят, половината са в пенсионна и предпенсионна възраст, с множество придружаващи заболявания!

15

Shark

преди 4 години

ДО 1 и 2. Участието е на доброволен принцип! Четете преди да се пените и заканвате.

14

Анонимен

преди 4 години

циркаджии 1000 теста за област с население 700 хиляди, и го казват все едно ще тестват 100 хиляди, че и подготовка, че и доброволци, и незнам си какво, 2-ри месец си бъркат в носа, досега требваше вече ежеседмично там да се правят по 5-6000 излседвания

13

Анонимен

преди 4 години

Айде де откога го говорите това, говорим за 1000 теста, не 1 000 000 . До 15.06 в Германия ще са тествани 100 % от населението, не че може да се сравняваме, ама ставате смешни с тия мижави 1000 теста. Такова проучване досега трябваше да е направено във всички областни градове!

12

Анонимен

преди 4 години

Под Пловдив какво да разбираме - Капана, промишлената зона или Столипиново? Не ми отговаряйте, отговора е ясен.

11

Анонимен

преди 4 години

До славянинКато ти звъннат на вратата да те тестват не им отваряй и няма кой да те задължи.Ще изберат друг вместо теб за тестване. Може и съседа да изберат.

10

Котки

преди 4 години

Тази новина я слушаме от месец и нещо. Както е тръгнало някой ще открие ваксина преди да започнат тия тестове.

9

до 8-мия Патриот

преди 4 години

На тия дето подпишат тая декларация, ще им върнат всички здравни осигуровки

8

Патриот

преди 4 години

Тия, които отказват тестове и ваксини, да подпишат декларация, че се отказват и от медицинска помощ!