12

Анонимен

преди 4 години

Има, има, ама няма, защото не лекарите, които си вършат работата са виновни, че се заразяват и умират.Лекарите по дефиниция да лекуват пациенти, а не да стават пациенти.Но ти си помечтай...

11

Анонимен

преди 4 години

Как щяла да работи? Ами на самообслужване. На пациентите трябва да се даде право да си пишат рецепти и клинични пътеки, а диагнозите да се самопоставят чрез баене на боб. Все същия резултат ще се получи, но ще има по-малко корупция и по-малко трошене на бюджет.

10

Папо ди тутти Папи

преди 4 години

Военни лекари имаше и преди. Какво общо има социализма с темата?

9

до 4

преди 4 години

Има има, идвънредно положение не се отнася само за сегашната ситуация, а и при бедствия и аварии, та този закон не е отменен и лекарите не могат да се държат като разпасана банда, щото виждаш ли сме демокрация!!

8

Анонимен

преди 4 години

Ще видиш дали могат, когато тръгнеш да се лекуваш в Пловдив.

7

Цацо ди цуци Цаци

преди 4 години

До Анонимендо 2: Армията вече е платена и си има военни лекари !!! Никой не може да мобилизира лекарите ! Комунизмът отдавна свърши !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Могат, могат.А на тяхно място ще пращат диванни цъвyлaнковци да работят, понеже те са експерти по всичкология като тебе.

5

дядо Пенс

преди 4 години

Довечера карайте болните у Здравка Каназирева !!! Да ги лекува !

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНяма такова нещо

3

Ами...

преди 4 години

Ако областната управа продължава с тоталитарния подход, в града няма да има нито втори спешен кабинет, нито болница. Лекарите да не ги мислим! Всичките си имат частни кабинети. Може и частна болница да си отворят.Здравка Каназирева да си преглътне гордостта и да отстъпи!Тя предизвика тази криза.

2

Анонимен

преди 4 години

май и медиците и власти не са чели закона за извънредното положение, при него медиците не могат да напускат и да правят квото си искат, отиват там къде им се разпореди тъй като подлежат на мобилизация наравно с армия и полиция

1

Виртуално

преди 4 години

От вкъщи.Като онези, които еаботят от вкъщи.