11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11В човека са се съчетали много повече "гадни фактора". Това означава ли, че и човекът не е природен? Или Бог го е създал, според теб? Но ако Бог е успял да създаде човека, защо не може да е създал и вируса?

10

Анонимен

преди 4 години

Двадесет различни гадни фактора са се съчетали по неповторим начин в този "вирус", но това е напълно случайно и природно!Повярвах ви одма!

9

Анонимен

преди 4 години

какво казват по случая новичоците.

8

Анонимен

преди 4 години

Китай що не каза, че са им пуснали вирус, а кри и цензурира до последно? Има нещо съмнително в поведението, което никак не е правдоподобно.

7

бай ганю

преди 4 години

настъпват мечтани времена за любителите на конспирациитематряла е в изобилие да захрани напразно функциониращите им мозъцидерзайте маняци щом няма със какво по смисленно и продуктивно да занимавате мозъците сидори и да е така след като няма какво да направи обикновенния индивид то защо да го мисли дали е вярно или не?

6

Анонимен

преди 4 години

До 2-да!Оказа се, че съм безплоден след прекарано заболяване с подобни симптоми и ваксинация. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!Ако ще се мре ще се мре!

5

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не говори за черните овци Швеция и Беларус? Там нещата хич не са толкова катастрофални, колкото се очакваше от Световната здравна (престъпна) организация. Освен това първенството на Беларус се оказа много по интересно от нашето. Само Бате Борисов!

4

Анонимен

преди 4 години

Абе, а жълтурите как ще обяснят цензурата на доктора и криенето на информация и факти за вируса от останалия свят, ако не са го изпуснали те?

3

Анонимен

преди 4 години

Защо да е оръжие? Може да са го направили ей така, от любопитство. Още един политически обвързан капацитет се изказа.

2

Анонимен

преди 4 години

Това не е вирус военните няма защо да се интересуват от никакъв вирус. Това е вещество от типа на Зарин симптомите са доста сходни може и да не е Зарин, а някакъв нов вид газ пуснат във минимални количества няма да предизвика смъртност, а точно това което наблюдаваме сега. Вируса си съществува, но той не е причина за смъртта.

1

ако

преди 4 години

ако е създаден от служби на сащ дали така ще говори тоя???