61

Анонимен

преди 3 години

Извергите от демоНкратичната педофилска партия реват и ще се мъчат да сринат САЩ колкото могат повече. Мъск не трябваше никога да отваря фабриката си в Сан Франсиско и колкото по-бързо я премести, толкова по-добре за бизнеса му. Най-накрая либерастичните фъ..шкии ще го отнесат.

60

Анонимен

преди 3 години

64Та кво викаш?

59

Ха-ха

преди 3 години

Тия са пуснали изкуствен интелект да забранява непотребните думи във всичките им възможни азбучни форми.

58

Зозо

преди 3 години

Че то това си е на български от всякъде :)))))))))))))))))))))))))

57

Анонимен

преди 3 години

Кл0уна жадува за внимание, че нещо спряха да му обръщат покрай ц19 кризата, за това и тия дни често се качва на ц19 влака да цоца на гърба на популярна медийна тема.Ако правителството беше казано "добре, всичко е 6 вече, връщайте се на работа", тоя щеше веднага да ревне че е рано и трябва още време и т.н.

56

Анонимен

преди 3 години

Ид'иот не е обидна дума в гръцкия си оригинал = значи човек, който страни от обществения живот. Първоначалното значение на Кре'тен (в Алпите) пък е "християнин"

55

Анонимен

преди 3 години

Илън Мъск е чел Фьодор Достоевски.

54

Прасе с каска

преди 3 години

Тоя измамник-милиардер яко е орязал заплатите на своите работници и същевременно прави къща за 700 мил. долара.Ама много правилно поведение за един алчен измамник!!!п.п. това го има написано в лика даден за туитър

53

Анонимен

преди 3 години

Мъск произвежда основно загуби явно му слагат примката

52

Додо

преди 3 години

Поредния евреин милиардер психопат, който е посочван за модел за поведение на целия свят.

51

Анонимен

преди 3 години

"***" на Достоевски му е препоръчал.

50

:)

преди 3 години

До Teo"Защото не сме мръднали и йота от там,дори сме и по-зле-по брой население, по образование и т.н!"Сега разбра ли защо не наемам русофили? :))) Разполагаме с теб с една и съща информация (намаляло население), но аз не отдавам това на това, че е "по-зле" сега, а знам точно какви фактори го обуславят. Ти, използваш това като бухалка да "хвалиш" соца. В моята работа не мога да си позволя да наемам хора, които си правят свободни съчинения на тема информация, само защото така им харесва.

49

Teo

преди 4 години

Много просто! Обичам си родината! За това! Поради факта, че версайската система(унищожила толкова хора и продължаваща и до ден днешен) предполага разпокъсан балкански полуостров, а и в последствие мустакатия сатрап продължава това с пълна сила от страх да загуби влияние ... та ... сега сме захвърлени от един лагер в друг. Толкоз!Но да се плюе по това,което е било преди 30 години е, меко казано, обидно!Защото не сме мръднали и йота от там,дори сме и по-зле-по брой население, по образование и т.н!

48

Анонимен

преди 4 години

До Тео:...Точно кои етноси смяташ за близки до българският от руският народ? А:Германците, Б: Монголците или В: Българите там? Питам защото в по-голямата си част руският ,,народ'' е съставен от българи.Но ти може да знаеш и за други народности.

47

Анонимен

преди 4 години

До ТеоНе разбирам, твърдиш, че мразиш фалша на Запада, но си отишъл там, въпреки, че това е част от системата им и береш плодовете от тази система. Как съвместяваш тези две противоречащи си неща?В крайна сметка като цяло харесваш ли системата им или не и ако не, защо не отидеш в система, чийто резултати повече ти пасват?

46

Тео

преди 4 години

Смятам руския народ за народ сходен по бит и култура с нашия, но в момента с оглед на ситуацията не е целесъобразно да съм там. Разбира се - може човек да вземе земя на безценица и да преживя някак си, но не е поле за развитие, а и валутата им не се котира в еврозоната. Просто не са привлекателни. Но това не значи, че са лоши хора. Единствено намирам мазохистична черта да благославят мустакат сатрап, избил 1/4 от населението им с некадърността си и мумията-сифилистик. Иначе са си ок.

45

Анонимен

преди 4 години

До ТеоЗащо не си отишъл в Русия?:)

44

Тео

преди 4 години

Ами ... докато се разделяме на -фили и -фоби - така ще е! Слава Богу, това, което правя е неутрално за България. Индиректно, разбира се, помагам, защото влагам всяка година по 10-15 хиляди лева чисти пари в родината. Но няма как да не ме гнуси фалша, който струи от западните държави. Само не ми излизайте с номера, че - ето на - неблагодарник - отишъл там и плюе. Няма как да е другояче, като в България дерибействат комунистически каскети завършили РАБФАК!

43

юбералес

преди 4 години

*** е гръцка дума, отнасяща се за хора които не са идвали на площада да гласуват. Използва се във всички европейски езици....както и в руския.

42

Анонимен

преди 4 години

На руски или на български?