12

Анонимен

преди 4 години

По-мрачен от този на Нолан? Трудно...

11

Анонимен

преди 4 години

Баси коментарите :)) все луди пак

10

ForzaInter

преди 4 години

Батман на Тuм Бъртън беше точният комиксов Батман и Готъм в началото на 90-те. Трилогията на Нолан е ненадмината в техническо отношение. Джак Никалсън и Хийт Лейджър бяха меко казано перфекетни! Жокера е историята на Артър Флек. Въобще не може да се нарече филм за Батман, но и той бе страхотен. Редно е да се уточни, че почти изцяло лежи на Скорсезе визията на филма - Шофьор на такси и Краля на комедията. Като гледам каста и режисьора за новия Батман.. очаквам ужасна продукция.

9

До 7

преди 4 години

Да не съжаляваш за думите си един ден... С добро ти го казвам.

8

Хаха

преди 4 години

Редно е Батман да бъде изигран от един мазно-кисел ориенталски мизантроп, който по цял ден пие и псува, че да му се зарадват форумните кратуни от ганьовистан. Мисля, че маркетинговите отдели на холивудските компании трябва да се ориентират много сериозно към тази наистина значима и несъмнено платежоспособна аудитория. Хахаха.

7

хммм

преди 4 години

да вярно нищо чудно да го сложат черен след няколко години. Вече нищо не може да ме учуди след като видях средновековна Англия при крал Артур с повече африканци във филма от детройтси квартал. Ако може да го направят и хомo картината ще е пълна.

6

И единствения изход

преди 4 години

Е нещо по-древно и нещо по-живо и нещо съответстващо на истинските природни закони! А именно Севера ....

5

Анонимен

преди 4 години

Като гледам актьорчето което ще е в ролята на емблематичния супергерой, новият Батман ще е по-*** и по-емо стайл от всякога...

4

Анонимен

преди 4 години

Кой по ред на две години едно и също без коментар Жокера ??????

3

Ще бъде

преди 4 години

Черен, нали? Време е да е черен. Стига дискриминация. Хаха

2

патенцето Сатюрнен

преди 4 години

Детски филмчета и приспивни песнички за манипулиране на вече достатъчно зомбираното народонаселение .Да продължават да се кефят на измишльотини , то и без това Холивуд отдавна се е изчерпал тотално откъм реално кино . Но пък бълват нонстоп промивачки на мозъци ...

1

11

преди 4 години

"е засегната емоционалната връзка между Алфред и Брус" - хммм, тука работата намирисва на джендъризъм, модерна простотия. А корона вирусът, ще е изпуснат от прилепа Батман, дето сай изодил на китайски пазар. Абе защо не разбират, че безкрайните *** продължения са ***?