9

Пешев

преди 4 години

Учете се от Нейков. Човека направи кариера и то без да работи.

8

Страхил

преди 4 години

Сега е гърч за частниците обаче скоро ще стане гърч и за държавните. Само 10 човека в държавата работят. Останалите гледат само как да пречат.

7

Баровеца-СФ

преди 4 години

Ще има безработица и то доста! Политиката примерно в охранителна фирма е намаление на заплатата с 200лв. ,а работата на служителите е по опасна от всякога! Фирма за техника пък намаля заплатите и осигурява на 4 часов работен ден при положение,че работиш 8часа , на същото темпо и по опасно от преди епидемията!

6

Анонимен

преди 4 години

Бюрата по труда не дават нищо а гледат да им се махнеш от главата и да се откажеш или те пишат психично болен. Безработните са около 40 % т.е. колкото са здравно и пенсионно неосигурените, защото нямат пари за НАП и са фалирали и даже нямат пари за интервюта като търсят работа.

5

Лицемерие

преди 4 години

А защо този г-н не коментира факта че само частният бизнес страда а при чиновници и държавни служители търтей няма съкращения в тази криза?!

4

Анонимен

преди 4 години

Тея 400-450к хора в България с по-високи доходи и другите 50к богати трябва да харчат както преди кризата и няма да е кои знае каква криза на търсенето. Така или иначе останалите потребяват само от първа необходимост и преди и сега.

3

Анонимен

преди 4 години

По отношение на безработицата ние отдавна сме под водата, а там вълни не хващат.

2

селтак

преди 4 години

Голям глад ще мори добитъка !

1

Анонимен

преди 4 години

Втора вълна Ков19 втора вълна безработица следва втора вълна тоалетна хартия.