22

Анонимен

преди 3 години

До Факт *** си

21

Факт

преди 3 години

Бездиюният барут е измислен от французите 8мм патрон Лебел.С димен барут не се стреля от времето на мускетарите.

20

китайца

преди 3 години

До Анонимен 8 "Без кражба в Китай няма технически прогрес."(барут,хартия)искам да попитам ,къде има без кражба? във Америка? Япония? Корея? наивнико си!

19

да,бе

преди 3 години

Каква глупост! Ами спомняте ли си как САМИТЕ китайци изпратиха на САЩ някъде февруари или март ,всички свои изследвания отнасящи се до този вирус , плюс шест проби , от най-често срещаните мутации ,за да помогнат на янките в разработването на ваксината.Отделно ,те парарелелно работят по въпроса...А бе ,знаем си ги ,американците.

18

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 3 години

До Анонимен КВИ РЕПАРАЦИИ ДА ПЛАЩА КИТАЙ БЕ УМНИКО?! ТЕ И ИНДИЯНЦИТЕ В САЩ РАЗБРАХА ЧЕ "КОВИД - 19" СИ Е ТЯХНА РОДНА РАЗРАБОТКА. АМЕРИКАНЧЕТАТА СИ ДУМАТ " ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" АМА НИКОЙ КОЙТО МИСЛИ НЕ ИМ ВЯРВА и затова ще докарат *** от 10 кинефа та белким някой им се върже

17

Или руските хакери

преди 3 години

А стига бе! Руските хакери предадоха дежурството на китайските хакери ли?Сега те ли са виновните по подразбиране??

16

Анонимен

преди 3 години

Само САЩ имат право да крадат информация от останалия свят, това казват сега от САЩ.Излиза, че САЩ имат отдавна разработена ваксина за Ковид-19, но не я пускат в употреба. Кой създаде вируса....

15

Анонимен

преди 3 години

САЩ е новата Африка, която трябва да получава хуманитарна помощ.

14

Скептик

преди 3 години

Вички развити държави ще се стремят да разработят собствена ваксина. Сега някои ще искат да зарибят и клиентела. Но явно при различни индивиди и население този вирус действа с различна сила.Това означава че лекарството за един може да навреди на друг.

13

Cukovskis

преди 3 години

Kitai e. Sazdala koronavorusa I go e izpolzvala Kato bakteriologiccesko oragie

12

Cukovskis

преди 3 години

Kitai--Ubieza na narodite.

11

Анонимен

преди 3 години

Жизнено важно е за Китай да получи монопол върху евентуална ваксина. Така ще може да окаже натиск върху останалия свят за да не бъде съден за репарации. Явно че президента Си е поставил задачата пред всички китайски служби и научни екипи първи да се сдобият с ваксина.

10

сдфсдфсдфсд

преди 3 години

Формулата на ваксината за коронавирус трябва да бъде свободна от патенти и всяка държава да може да си я произвежда. За съжаление, това няма как да се случи. Дори в условията на глобална пандемия печалбата е по-важна.

9

Анонимен

преди 3 години

"Не убиха хиляди виетнамци, иракчани, японци, корейци, сърби, не използваха две атомни бомби, не лъжат, не продават оръжие и какво ли още не..."-----------------------------------------------Да не пропускаме *** - 100 млн. индианци.

8

Анонимен

преди 3 години

Години наред четяхме как кат Русия нямало втора, тъй зла и страшна на света.От втората половина на 2019 г. акцентът се пренесе върху Китай.

7

Анонимен

преди 3 години

Без кражба в Китай няма технически прогрес.

6

Анонимен

преди 3 години

Братята американци ще спасят света и от тази червена китайска чума.

5

откога

преди 3 години

До 5 АнонименАма ти от нормалните ли си ! От когаГендарите на Сорос са нормални ?

4

Анонимен

преди 3 години

За какво им е да я крадат. За да я произвеждат ли или да я продадат на конкуренти. Може да излезе на яве че ваксината я има отдавна и кой ще се облагоденства от това.

3

Анонимен

преди 3 години

То американците все някой ги краде, лъже и заплашва, а те света вода ненапита.Не убиха хиляди виетнамци, иракчани, японци, корейци, сърби, не използваха две атомни бомби, не лъжат, не продават оръжие и какво ли още не...