25

ковит ветеран

преди 4 години

Путин ще ни прави герой ...особено които са мъртви и ще раздава ордени. Да ти е кеф да умреш в Русия.

24

Анонимен

преди 4 години

В Русия вече е проблематично и да умира човек официално. Неофициално може.

23

Анонимен

преди 4 години

до 15 май увеличават се детскитете добавки до три години ще получат по 5 хил рубли от 3 год до 16 год ще получават всяко дете по 10 хил.руб по бг информация русия умират от глад че е бедна . самата истина увеличава детските добавки

22

Анонимен

преди 4 години

Путин не дава да има умрели.

21

Анонимен

преди 4 години

А бе нали руснаците откриха сума ти ваксини и лекарства срещу вируса защо не ги ползват ? Преди седмица две напълно разгадаха генома на вируса. Та нали Лилипутин обяви че всичко е под контрол ? Има нещо гнило в Дания ???

20

Ако продължи

преди 4 години

Така дядя ***,ще му остане ли кьорав ветеран,който да закичи медалите и да се изпъчи на трибуната на парадът за 9 май,който ще се чества на 9 септември или октомври или на Нова Година?! Един Дявол,началник знае кога ще стане това!А дали този странен и внезапен взрив на вируса в домовете за възрастни не показва скритото желание на някой да се отърве от баласта на пенсионерите,които го дърпат към дъното??!!Много въпроси,никакъв отговор??!!

19

Анонимен

преди 4 години

"..... да стане катализатор на процеси, които ще разделят финансовата система на Русия "от световната банкерска мрежа. Създаването на алтернативна финансова система и резервна валута безспорно трябва да продължи. Въз основа на руския военен потенциал. Играта далеч не е приключила засега", пише "Взгляд"."Тия ще ме скъсат от смях. Особено като чета как щели да правят банкова система на ознова на руския военен потенциал. Реално СССР за Русия и Беларус никога не е преставал да съществува.

18

Стъкмистика

преди 4 години

До Анонимен 17"Броя на починалите в Русия от Ковид-19 е колкото в България на човек от населението."Не, това е броят на "спуснатите" официално починали. Преди около три седмици предсказах, че Путин ще им нареди да нямат много повече от 100 жертви на ден. Като добри комунисти, те преизпълняват плана и обикновено са далеч под тази бройка. При над 11 хил заразени почти всеки ден. Невиждан медицински успех. Или може би не е медицински.

17

Стъкмистика

преди 4 години

"но статистиката може би не отразява реалните факти, защото данните се събират с 20-дневно закъснение,"Не се събират с 20 дневно закъснение, а се публикуват частично. Събират се всеки ден или най-много през ден. Има ясно инструкции на централно ниво да се крият данни и това е видно по случая критични, които въобще не отразяват никкакви реални цифри, поради което си стоят на една и съща стойност (което е статистически и медицински невъзможно).

16

Анонимен

преди 4 години

Нико новоНовина ще бъде, ако някой руснак спре водката сега

15

Анонимен

преди 4 години

Броя на починалите в Русия от Ковид-19 е колкото в България на човек от населението. Изводът: в Русия са много зле....

14

Италиано сърбин

преди 4 години

До АнонименТова въоръжение, което виждаме по парадите са единични бройки. В реални бойни условия Русия не може да го произведе като необходимо количество. Да не говорим, че средствата за воюване както се очертава вече стават съвсем различни.

13

Анонимен

преди 4 години

До А блогъритеАх да беше тя поне полуколония, ама нямааа. Затова е цялото това квичене.Ако беше полуколония, пък дай боже цяла колония, щяха върху нея да валят похвали, както валят сега върху нас.

12

Анонимен

преди 4 години

До А блогъритеАко според теб Русия е полуколония, за България какво определение би дал?

11

Анонимен

преди 4 години

До Ром'с"Независимая газета" е вражески, coрocoиден рупор, независимо от темата.

10

Анонимен

преди 4 години

Относно камазите:КамАЗ започна да произвежда първия в света газо-дизелов камион.

9

Totenkopf

преди 4 години

Стигнах някъде до средата отдавна не бях чел толкова концентрирана руска пропаганда. Василева ядеш ли спокойно хляба си, след като знаеш че си се продала на балайките. Защо не си остана при стиховете, които пишеше? Така слагаш петно на цялото ви съсловие все пак си Поетеса!

8

Анонимен

преди 4 години

"Създаването на алтернативна финансова система и резервна валута безспорно трябва да продължи. Въз основа на руския военен потенциал."----------------------------------На фона на публикуваното тук, Пиндостан изисква от Русия да се откаже от свръхтехнологичните си разработки във военната област, на което Владимир Путин веднага отговори, че нищо няма да попречи на РФ да продължи успешното модернизиране на руската военна мощ.

7

А блогърите

преди 4 години

които този обзор пропуска, така раздуват шовинизма и милитаризма, че косата да ти настръхне. И си вирят носовете как "могъщата" Русия нямало повече да вземе под крилото си "предателите" от Централна и Източна Европа. Все едно някой е поискал това от ресурсната полуколония и щедър финанссов източник за западната банкова система чрез офшорките. И призовават за "автаркия" - много ми е любопитно как ще се сгънат, ако опитат да се справят с всичко самостоятелно, особено с издъхналата си промишленост.

6

Анонимен

преди 4 години

Нямат ли хладилни Камази братята. В деня на победата да ги бяха изкарали на парад. Така правят Спасителите,не че има файда.