118

Нормален

преди 3 години

Русия е най-фашистката държава

117

Мария

преди 3 години

МЯСТОТО НА РУСИЯ Е В ЕС.МОЖЕ БИ ЩЕ МИНЕ ИЗВЕСТЕН ПЕРИОД НА ПРИГАЖДАНЕ НО ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ ИЕ НАЙ-ДОРЕ ЗА ХОРАТА НА СТАРИЯ КОНТИНЕНТПО ДУХ КУЛТУРА ИМАНТАЛИТЕТ ТЕ СА В ПО ДОБРА ПОЗИЦИЯ ОТ ДРУГИ.ВРЕМЕ Е ДА ОБМИСЛЯТ ПОДХОДА ЗАЩОТО КОНТИНЕНТА НИ ОТИВА НА КИНО!

116

Шнапса

преди 3 години

Общото между Русия и Путин е онанизма

115

Анонимен

преди 3 години

До пуНикой не вярва на Русия. Даже и тя сама не си вярва.

114

пу

преди 3 години

Ако не беше ши баня шнкият им 9 май, сега Македония щеше да е наша! Защо Сталин не ни я даде, като е тоооолкоз братушка? Демек, ако е за окупация на България, руснаците са братушки. Ако е за връщане на изконно български територии към България, няма братушки, има интереси. Аз на Русия и на йота не и вярвам!

113

Анонимен

преди 3 години

Нацизъм и Комунизъм са еквивалентни идологии, тъй че Европа няма как да се обединява със страни изповядващи такива.

112

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Аз .."Ти не разбираш нищо, моето хибридно момче.

111

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До До Ланкоолуто!?бензинът беше 70 ст. Не лъжи.

110

До Ланкоолуто!?

преди 3 години

Главанак, преди 89 год. горивата бяха в изобилие и бяха на символични цени, когато си купих кола, бензина беше 20 стотинки, при заплата 200 лв. Бях обикновен работник. Сега при 2 лв на бензина, колко е средната заплата на един работник, колко хора получават 2000 лв заплата? Отговори ако имаш мозък! Хайде САЩ да ни носи в дамаджани, нали им ли.жете задницит.е!?

109

Дядо Петър

преди 3 години

Русия и антифашизъм???След като заграби, наред с фашистка Германия, половината от Полша, нападна съседна Финландия и окупира Литва, Латвия и Естония? И изтрепа милиони от собствените си граждани още преди началото на войната?А след края на войната наложи жесток комунистически режим на цяла Източна Европа?Затова за мен КОМУНИЗЪМ = ФАШИЗЪМ НА КВАДРАТ.

108

Зозо

преди 3 години

Още фюрера го е казал. Германския народ се оказа недостоен за идеите на фашизма. Само хората от изтока могат да осъществят моите идеи............

107

малко уточнение

преди 3 години

До Христо ХристовАми какво да тълкувам за гражданската война в Испания. Как "републиканската армия", тоест марионетките на СССР са им предали 550 тона испанско зладо от националният резерв, дето СССР са го прибрали да го пазят, ама още го пазят.Или дето Сталил щял да помага на Чехословакия, но за целта му бил нужен коридор /проход за РККА през Полша. Той коридора го получил на следващата година, както вече казахме, щото се разпаднала държавността...Такива ми ти неща, Ицко

106

Зозо

преди 3 години

Който не се прекланя пред Св. Путин е фашист, гей, сорос - евреин и нам си къв :)))))))))Май баш фашиста е в Кремъл.

105

Анонимен

преди 3 години

До 155Ами наложи своя модел бе Ланкоуло !Лъскай паметника на съветския окупатор и се моли на Путин да ти дава газ безплатно....ама друг път.

104

Анонимен

преди 3 години

Да не забравя европа, не Русия, Русия няма как да забрави и да иска.

103

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо Европа не казва на Сталин "братушка" като я е "освободил" !!!?

102

Другар

преди 3 години

За сълфетката на чърчило-сталинската дружба, разделила Европа на две, ли пише английския рушнак?

101

NewOne

преди 3 години

Победителите моделират победените територии по свое виждане и модел - така е било винаги в историята. След 1990г конкретно България е подложена на същото.Замислете се какви репарации все още щяхме да плащаме, ако не се бяхме включили във втората фаза на ВСВ на страната на антифашистката коалиция. Затова е нужно да почитаме Деня на Победата, в името на дедите ни. А не да словоблудстваме на тема съветска окупация. Какво сега правим, за да се отърсим от поредния наложен модел?!

100

не думай

преди 3 години

Отдавна обмислям как Азия да се отдели от Европа, многщо е удобно под вода да изчезнат Турция и Русия. Ние и сега няамаме нищо общо с азиатците, отлично би било границата между двата континента да е и водна. Така всички бежанци ще ги давим като плъ хове. Антифашизмът ни обединявал? Ами ако на меВ резултатн не ми харесва руският антифашизъм? Заради Сталин ние сме изгубили Македония!

99

малко уточнение

преди 3 години

СССР завладява своята договорена с Германия част от Полша няколко седмици по-късно, като използва неясната формулировка, "поради разпада на държавността за да ги защитим". Още тогава са били твърде сръчни в манипулациите