21

Анонимен

преди 3 години

идва заразата

20

Програмист

преди 3 години

Промоция : За всяка поръчка в ресторанта получавате напълно безплатно положителен PCR тест. Бъдете ПОЛОЖИТЕЛНИ!

19

Мдаа №2

преди 3 години

А след две седмици - пълна блокада и жандармерия по улиците, въоръжена.

18

само да попитам

преди 3 години

летно време температурите вече 30 градуса...имало пандемия,грип корона вирус!?!?......дооообре може да е всичко друго но не е и грип така наречен ***-19!!!.....световния елит като са толкова тарикати защо не направят една истинска световна война с милиони жертви,да ги видим дали им стиска и дали са толкова отворени,колкото се пишат поръчкови статии за тях!!!всичко е една ГОЛЯМА ПАРОДИЯ!!!....като са толкова тарикати да направят истинска световна война!!!

17

Bb

преди 3 години

Според мен откакто разхлабиха мерките навън има два пъти по-малко хора. Просто всичко беше лигавщина.

16

Анонимен

преди 3 години

Тумби от по 15-20 миекащи заляха Южния парк в София днес.Витошка беше "фул-макс"Същото беше и около НДК.Няма маски-няма каски. Келнерите с маски на .....едното ухо и ръката УЖобЪ.....Резултатите ги очакваме до 5-6 дни.

15

Танер

преди 3 години

Е да не излизаме ли .?

14

Мда

преди 3 години

Плюс това други държави също ще могат да ползват резултатите от експеримента с разпускането у нас.

13

Мда

преди 3 години

Аз очаквам с интерес другата седмица да узная истината. Живея сам, не съм рискова група, спазвам доста стриктно правилата за хигиена и контакти. Да видим имало ли е смисъл, дотогава обаче ще спазвам.

12

ivailo

преди 3 години

Нормално е парковете и градинките да са пълни, а също и заведенията... Пред блока ми в Младост 3 кафенето е претъпкано, столовете не стигат, и много хора си пият бирата на крак.

11

До хаха

преди 3 години

Айде да се хванем на бас, че другата седмица около четвъртък ще почнат да излизат по 100 заразени! Айде пак тук ще коментираме, аз ще ти копирам поста и ще ти напомня!

10

Анонимен

преди 3 години

*** народ, бай *** докато не се опари не вярва, че гори огън!

9

Хаха

преди 3 години

Ще ти излезне кухата глава ***.Отвори си очите .Няма никакъв вирус.В морската ,в Бургас ,детския кът с ленти ,а чешмите пред него с метални чучури работят и всипки поят вода.Нали вируса седял на метал ,***.Почни да си използваш главата по предназначение ,а не да гледаш само новини

8

до 3

преди 3 години

И аз така, иде ми да го сваля от това колело и да му го счупя в главата! То няма къде да вървим те видиш ли имали велоалея! Имаш ама за наша сметка, намалиха ни тротоара заради велоалеите да усвоят едни пари!

7

До 123

преди 3 години

Сега като почнат да излизат по 150 заразени на ден тогава ще видиш какво ще ти даде!

6

Разходкаджиите

преди 3 години

Другата седмица ще излязат тези разходки, изведнъж ще пламнем без да се усетим!Е в другите държави излизат разхлабването на мерките и почват пак да затварят!

5

123

преди 3 години

Боко да отмени всички мерки и да върне парите на глобените заради коронавируса и да се маха от власта.

4

Мда

преди 3 години

Айде стига смешки. Хората са на тълпи масово и нищо не може да ги спре. Поне ще узнаем истината най-сетне каквато и да е тя. Само не ни е ясно, защо не върнете децата в училище след като и без друго на практика социалната самоизолация вече е извън всякакъв контрол ?!! Защо училища и детски градини са все още затворени?

3

Анонимен

преди 3 години

Полудеха с велосипедите...

2

ИСТИНАТА Е ТУК

преди 3 години

ГЕРБ са ФАШИСТИ в ПЛОВДИВ всяко кафе на центъра и капана РАБОТИ и всичко е пълно, но в ПАРКА на слънце НЕ ПУСКАТ и ГЛОБЯВАТ можело но след 18.30 вечер на тъмно... дано ЗИКО падне и БСП ДА УПРАВЛЯВА ПЛОВДИВ