41

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов"Моето разбиране си е за мен"ХАХАХАХАХАХАХАХА

40

до 40

преди 4 години

Германецът Ханс ли?Или новите германци?Нищо Меркел ще се справи

39

ББ

преди 4 години

Имаме нужда от Нов Световен Ред,политическите ни класи са неспособни,зависими и алчни,те не дават животите ни,крадат от нас за да си осигурят битовм комфорт,яа Народите ни умират мъчително...това е по-лошо от фашизъм...ти война...тук няма враг...а плащаш на лицемер за да те убие...аз не признавам властта ви,ЕС се превърна в нов райх финансиращ убийци и крадци с нашите пари,убивайт идеята за Справедлив свят...от алчност и некомпетентност

38

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНаистина много интересно, какво разбира от решението един лаик в правната материя като теб?Обясни втората забележка на Проф. Воскюле относно решението. За експерт като теб няма да е трудно да посочиш коя е тя и за какво става дума.Нали така,?:))))

37

От Хамбург

преди 4 години

Преди 2 дни си правихме тест с жена ми тест за антитела тук в Хамбург . Отрицателен е. Приятелите ми също са с отрицателен тест. Това дето много хора са прекара ли болестта са измислици. Ще има да берем ядове с години с тоя вирус.

36

Тео

преди 4 години

Хазяина ми ходи на протеста в Щутгарт! Защо не пишат колко са се събрали там на Кантщатер Вазен? Няма и да кажат! А на тия 3000 в Мюнхен може и една нула да сложите(предполагам, нямам достоверна информация) - но както знаем, немските медии се трогват за 5000 протестиращи ЛГТБ на червения площад в Москва, но за тях над 300 000 протестиращи немци, разпръснати из всички градове, против бежанците са "локално събитие"! На тях им е простено - вкараха юрист, призозвавала за протести в лудницата!

35

Анонимен

преди 4 години

Тва митинг на ЛГБТ обществата ли е?

34

Тъпомер

преди 4 години

Ако се тества цялото население лъжата ще цъфне,заразените и прекаралите ще се окажат поне 100мил. и смъртноста ще се окаже не 1% а 0.01,успех зомбита олицитворение на масова простия.

33

Анонимен

преди 4 години

Всяка нова позиция ни дава шанс да погледнем и реагираме при нови условия.1.Консуматорът изведнъж се усети, че е смъртен.2.Богатите разбраха, че някои от доходите им не са неприкосновени.3.Даде ни се повече лично време, а времето е живот. Може да го пропилееш, но може и да се ограмотиш.

32

Любопитко

преди 4 години

Има ли вече направен психо профил на отричащите пандемията? Такива хора имат нужда от спешна помощ от специалист!

31

До 33

преди 4 години

Дай официални данни, ако може. Първа лъжа - Бил Гейтс финансирал 80%, хахахаха.

30

До 27

преди 4 години

***, недей пуска фалшиви новини. Още повече, че в Бразилия изобщо няма карантина. Какъв бил гейтс ви е в главата. Пак ли успелите са ви виновни, че сте безработни, безимотни и жена ви изневерява? Така по-добре ли се чустваш?

29

Анонимен

преди 4 години

Фондацията на Бил Гейтс е корумпирала СЗО, 80% от финансирането е от него. Това означава, че той диктува задравните правила в света в момента. Това е частна организация която няма място в такива публични органи. Ако има някой който си мисли, че Бил Гейтс ще спаси света с ваксина е луд. Той дори Уиндоуса не може да опази от вируси, а камо ли човечеството. Всичко е за пари и контрол. И ние плащаме цената с забрана на нашите основни права, фалити на бизнеса, и масови загуби за обикновения човек.

28

Анонимен

преди 4 години

В Белград милиони освиркват правителството всяка вечер от балконите сиТо цялото население на Белград е по-малко от милион и половина заедно с децата. Няколкостотин човека от Фейсбук група по-може.

27

Анонимен

преди 4 години

Германия Меркел замрази проектозакон за масова имунизация с планувани ваксини на Бил Гейтс, поради масовите протести. Меркел иска да се преведат 8 млрд от данъците на Бил ГейтсЕто така стигат новините тук. Справка - Меркел е обещала германска финансова помощ за намиране на ваксина, а такава помощ обещала и фондацията на Бил Гейтс в САЩ. В Германия масови протести няма, най-малкото пък срещу ваксини, каквито също няма, има само сеирджии, уморени от карантината, като тези във видеоматериала.

26

Анонимен

преди 4 години

И защото определени държави кмат интерес да раздуват бройката и го правят.

25

Анонимен

преди 4 години

До сега в света са умрели 250 000. Може би са много повече.Смятате ли това за лъжа. И защо смятате така?----- Защото тестовете отчитат само наличието на корона вирус, а не причината за смъртта. И то даже с голяма неточност. Всеки умрял, който по случайност е дал положителен тест, се записва като умрял от ковид.

24

Анонимен

преди 4 години

Какви мерки за дистанция,нали паднаха вече? Да не би за друго да протестират,а нашите *** да не са разбрали?

23

Анонимен

преди 4 години

Протестите не са само в Германия, а по цял свят. В Белград милиони освиркват правителството всяка вечер от балконите си, уговарят се във ФБ групи, в Бразилия и САЩ има големи протести във всички градове. Хората недоволстват срещу корупцията във СЗО и Бил Гейтс. В Германия Меркел замрази проектозакон за масова имунизация с планувани ваксини на Бил Гейтс, поради масовите протести. Меркел иска да се преведат 8 млрд от данъците на Бил Гейтс, за да се произведат ваксини. Време е и за протести тук.

22

Анонимен

преди 4 години

И в България е същото.Една хунта хиени, под ръководството на застаряващ чакал, под прикритието на коронката, узурпира властта.